Lauri Rantanen saa oikeaksi kädeksi koskelaisen Jukka Lehden. Lehti (35v) on lähes paljasjalkainen koskelainen, joka seuraa kakkosvalmentajana niin ikään koskelaista Jani Korhosta. Lehti pelasi Mestaruusliigaa Salon Piivolleyssa, Tampereen Isku-Volleyssa ja Valkeakosken Isku- Veikoissa. Peliuran aikana mies ehti pelaamaan yli 300 Mestaruusliigaottelua ja Suomen Mestaruutta Lehti juhli kauden 2005-2006 päätteeksi Isku- Volleyn riveissä.  Passari on viime vuodet valmentanut Koskella naisten kakkossarjajoukkuetta ja vastannut aluevalmennuksesta yhdessä Rantasen ja Korhosen kanssa. – Ollaan Laurin kanssa vanhoja tuttuja ja kierretty yhdessä lentopallon merkeissä Suomea. Tuon omalta peliuralta kokemusta ja näkemystä Hurrikaaniin, Lehti toteaa. Valmennuskaksikko on passaritaustaisia, mutta Lehti näkee sen vain positiivisena asiana. – Keskityn harjoituksissa tiettyihin osa- alueisiin ja Lauri toisiin. Meillä on aika kokematon passarikaksikko, joten omasta pelaajataustasta on varmasti hyötyä siinä suhteessa.

Lehti on töissä Loimaalla Metsä Groupilla metsäasiantuntijana, joten työn ja lentopallon yhdistäminen sopii hyvin. – Uskon, että saan työnantajan kanssa sovitettua työn ja lentopallon kaikkia osapuolia tyydyttäväksi yhtälöksi. Työni ei ole kellokortin takana vaan voin tehdä niitä muualtakin käsin kuin toimistolta, joten sen suhteen ei varmaankaan tule ongelmia.

Tuoreen kakkosvalmentajan mukaan Hurrikaanin kokoonpano näyttää kovalta. Lehden mukaan tavoite pitää olla siellä kevään kovissa peleissä- finaaleissa asti. – Kyllähän meillä on nyt laajuutta ja kilpailua joka pelipaikalle. Ja joukkueen ikärakenne on lähes ihanteellinen. Nuoret vetävät kovalla hurmoksella ja kokeneet Matti Oivanen ja Jesse Mäntylä tasoittavat, Lehti herkuttelee. Kakkosvalmentaja toppuuttelee siinä, että joukkueen uusiutumisen myötä yhteispelin löytyminen saattaa viedä aikaa. – Me ei välttämättä olla heti syksyllä parhaimmillamme, mutta keväällä pitäisi olla jo se sarjan kovin sakki.

Tällä hetkellä organisaatio hakee vielä yhtä yleispelaajaa ja toiveissa on myös toisen hakkurin löytyminen.

-HurrikaaniMedia-