Mikko Määttä sopimukseen Hurrikaanin kanssa!

Hurrikaani- Loimaa täydensi yleispelaajaosastoaan nuorella, 17- vuotiaalla Mikko Määtällä. Määttä saapuu Loimaalle Kuortaneelta. Sopimus on kaksivuotinen.

Hurrikaani tarjosi sopimusta ja hetken Ollin (Kuoksa) kanssa neuvoteltua, oli helppo tehdä päätös. Halusin mahdollisimman hyvään seuraan ja organisaatioon ja koen, että täällä minun on mahdollisuus kehittyä pelaajana parhainten, Määttä paljastaa.

Rovaniemeltä kotoisin oleva ja heinäkuussa 18- vuotissyntymäpäiviä viettävä yleispelaaja kokee, että on päässyt hyvin mukaan joukkueen harjoitusrytmiin, vaikka Kuoksa on vetänyt Juha Lönnqvistin kanssa kovaa fysiikkajaksoa läpi kesäkuun. – Tiesin etukäteen, että Loimaalla treenataan kovaa ja paljon. Tämän viikon olen vielä Loimaalla, sen jälkeen lähden alle 20- vuotiaiden maajoukkueleirille. Nuoren miehen mukaan isoimmat kehityskohteet ovat fysiikassa ja tavoite ensi kauden suhteen selvä: – Haluan, että Hurrikaani voittaa toisen Suomen Mestaruuden.

Viimeinen palanen Hurrikaaniin löytyi Kanadasta!

Hurrikaani- Loimaan joukkue on nyt tehdyn sopimuksen myötä valmis. Viimeisin kiinnitys löytyi Kanadasta ja Kanadan yliopistosarjasta, josta haaviin tarttui liberon ja yleispelaajan tontilla viihtyvä Zachary Hollands (185cm,24v). Hollands on pelannut pari aikaisempaa kesää Kanadan b- maajoukkueessa liberona, mutta yliopistosarjassa laiturina. Miehen vahvuudet ovat vastaanotto- ja puolustuspelissä, mutta fyysisten ominaisuuksien johdosta, löytyy myös tulivoimaa hyökkäyssuuntaan.

Kanadalaisen yleispelaajan meriitit kotimaansa yliopistosarjasta ovat kovat. Kaikkina kolmena yliopistokautena, kun Hollands on ollut joukkueessa, joukkue on päässyt finaaliturnaukseen. Kaudella 2023-2024 mies valittiin All- Canadianin ykköstähdistöön ja 2023 Hollands oli voittamassa Pan American cupia. Tällöin mies oli joukkueensa ykkösliberona.

– Aloitin lentopallon 12- vuotiaana ja hyvin pian aloitin harjoittelemaan ja pelaamaan tosissani. Ensin edustin kotikaupunkini joukkuetta ( Victoriaville, Quebec), jonka jälkeen siirryin yliopistosarjaan, mies kertaa.

Loimaalle ja Hurrikaaniin Hollands päätyi Daenan Gyimahin suosittelujen ansiosta. Viime kaudella Gyimah teki loimaalaisyleisöön lähtemättömän vaikutuksen, ja ”Kofin” palaute edesauttoi nyt Hollandsia valitsemaan Hurrikaanin. – Kofi kertoi paikkakunnasta, seurasta ja faneista, jonka jälkeen olin valmis tekemään Hurrikaanin kanssa sopimuksen. Tulen syyskuun alussa Loimaalle, kun elokuun lopun maajoukkueturnaukset ovat ohi, puolustusspesialisti arvioi.

Hollandsin sopimuksen myötä Hurrikaanin joukkue on valmis.

Passarit: Matt West (USA) ja Leevi Väänänen
Keskipelaajat: Nuutti Niinivaara, Matti Köykkä ja Shuniciro Sato (JPN)
Yleispelaajat: Väinö Rahko, Mikko Määttä, Zachary Hollands (CAN), Camden Gianni (USA),
Hakkurit: Eetu Häyrinen ja Alex Horn
Liberot: Troy Gooch (USA) ja Aatu Kukkonen