Hurrikaani- Loimaan passariosasto täydentyi Jarno Koivuniemellä, kun seura ja Koivuniemi solmivat yhden vuoden jatkosopimuksen. Koivuniemi debytoi viime kaudella Mestaruusliigassa ja pääsi tutustumaan Mestaruusliigan vaatimuksiin. – Viime kausi tuntui hyvälle ja pääsin sisälle liigavauhtiin. Kausi oli joukkueelta kaikkiaan hyvä ja nousujohteinen, Valepa- kasvatti muistelee. Koivuniemi kehuu estoitta joukkuehenkeä, mikä viime kaudella oli. Ja lisää, että myös kesätreeneissä on yhteishenki ollut tiivis ja erinomainen. Passarilla on selvät syyt, miksi tahto jatkaa Loimaalla oli kova. – Täällä on erinomainen valmennus, loistava joukkue ja kaupunki on mukava.

Tänä kesänä Jussi Heinon vetämissä kesätreeneissä on pääpaino ollut tähän mennessä fysiikassa ja lajitaidossa. – Ehkä tänä kesänä ollaan enemmän keskitytty jalostetummin lajitaitoon. On ollut treeneissä ehkä hiukan haastavampia lajiharjoitteita, kuin viime kesänä.

Koivuniemen sopimuksen myötä Hurrikaanilla on isoista rooleista enää hakkurin tontti vapaana. Seura etsii rauhassa joukkueeseen sopivaa hakkuria.

-HurrikaaniMedia-