Hurrikaani- Loimaata loppukauden luotsannut Jani Niskakangas siirtyy tämän kauden jälkeen Mestaruusliigassa kahdeksanneksi sijoittuneeseen TUTO Volleyn riveihin. Niskankangas valmensi Hurrikaania tammikuun alusta kauden loppuun saakka. – Olin itse yhteydessä Turkuun ja aika pian saatiin seuran kanssa asiat sovittua. Sopimukseni on 1+1- mallinen, Niskakangas paljastaa. Miehen innostus valmentaa nimenomaan päävalmentaja syttyi, kun saarijärveläinen nappasi Jussi Heinolta vapautuneen pestin itselleen. – Kolme kuukautta Hurrikaanin päävalmentajana oli opettavaista aikaa. Tuli opittua monta asiaa käytännön kautta.

Turussa Niskakangas pääsee nuoreen ja eteenpäin pyrkivään seuraan, jossa peli- ja harjoitusolosuhteet ovat maan parhaat. Vaikka työpaikka siirtyy Turkuun, perhe jää Loimaalle. – Fyysisesti koti on Loimaalla jatkossakin, ja jonkin verran teen myös Loimaalla naprapaatin töitä, vaikka lentopallovalmentaminen on ykkösasia.

Niskakangas ehti olla Hurrikaanin organisaatiossa kaikkiaan kymmenen kautta. Mies saapui kaudeksi 2009-2010 nuorena pelaajana joukkueeseen, jossa viihtyi lopulta viiden kauden ajan. Sen jälkeen mies opiskeli naprapaatiksi ja ehti toiminaan joukkueen fysiikkavalmentajana ja naprapaattina viisi vuotta, ennen kolmen kuukauden täsmäpestiä päävalmentajana. – Ilman muuta Hurrikaani on minun aikuisiän kotiseura. Unelmana on, että jossain vaiheessa urallani pääsisin valmentamaan myös Hurrikaania, Niskakangas unelmoi.

Hurrikaani- Loimaa kiittää Niskakangasta menneistä vuosista, ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

-HurrikaaniMedia-