Hurrikaani solmi vuoden mittaisen sopimuksen Koskelta kotoisen olevan Jani Korhosen (41v) kanssa. Korhonen tietää ja tuntee Hurrikaanin joukkueen ja seuran organisaation, koska luokanopettajalla on kokemusta Jankon juniorijoukkueiden valmennuksesta jo monen vuoden ajalta. Päävalmentaja Lauri Rantasen tapaan Korhonen on siviiliammatiltaan luokanopettaja, mutta toimii tällä hetkellä Vahdolla pienryhmäkoti Apilassa. – Varmaankin siviiliammatista on apua valmennushommissa. Tässäkin (valmentamisessa) teemme koko ajan työtä erilaisten ihmisten kanssa. Ei ole haittaa, että on kokemusta erityyppisten ihmisten kanssa kanssakäymisestä ja heidän opettamisesta. Nyt vaan pääsee tiiviisti tekemisiin ammattilaisten kanssa, joilla on kova halu kehittyä paremmaksi, kommentoi neljän lapsen isä. Tuore apuvalmentaja myöntää, että eräänlainen haave on nyt toteutunut, kun pääsee valmentamaan Mestaruusliigaan. – Tämä kausi on minullekin henkilökohtaisesti testi, että miten pärjään ja pystyn auttamaan joukkuetta ja päävalmentajaa.

Korhosen rooli on olla pelaajien apuna ja auttaa myös Rantasta niin harjoituksissa kuin pelitilanteissa. Mies yrittää olla läsnä niin paljon harjoituksissa kuin mahdollista. – Työpaikka pyrkii joustamaan oman aikataulun mukaan, kiittelee Korhonen työnantajaansa. Vaikka koskelainen on ehtinyt olemaan Hurrikaanin mukana kesäharjoittelussa vasta tovin, on miehellä jo selvä mielipide joukkueesta. – Lupaava ryhmä on kasassa, vaikka pari pelaajaa puuttuukin kokoonpanosta. Passarista tulee riippumaan paljon, minkälaista lentopalloa pelaamme kaudella. Uskon, että pystymme nopeuttamaan pelaamista.

Tällä hetkellä seura etsii edelleen kahta pelaajaa rinkiin. Toiveissa on, että toinen pelaajista pystyisi mahdollisesti pelaamaan myös hakkurina. Mahdollisista uusista pelaajista uutisoidaan heti, kun on jotain konkreettista valmiina.

-HurrikaaniMedia-