Lauantai: Hurrikaani – Team Lakkapää 3-0 (25-16,25-15,25-23)

Sunnuntai: Hurrikaani – Team Lakkapää 3-0 (25-20,25-17,25-19)

 

 

Hurrikaani- Loimaa ja Team Lakkapää Rovaniemeltä kohtasivat viikonlopun aikana Loimaalla kahdesti. Lauantain ja sunnuntain otteluiden lopputulokset olivat lähes identtiset. Molemmissa peleissä Hurrikaani oli täysin ylivoimainen, murskaten rovaniemeläisvieraat ilman ongelmia. Otteluiden ratkaisu oli kotijoukkueen valtava syöttövoima, joka puhkoi Team Lakkapään vastaanottoa rikki ennennäkemättömällä voimalla. Lauantaina Hurrikaani syötti 12 ässää ja sunnuntaina kuusi ässää. Näistä ässistä Antti Ropponen syötti peräti kahdeksan!

Otteluista kävi ilmi, että tasoero joukkueiden välillä oli valtava. Kotijoukkue on päässyt vuoden vaihteen jälkeen hurjaan lentoon. Se on voittanut kymmenestä edellisestä pelistä kahdeksan, ja sen kokonaisvaltainen joukkuepelaaminen lupailee kevättä ajatellen hyvää. Ropposen lisäksi viikonloppuna tuhoja teki Luka Marttila ja Aleksi Muukkonen. Sunnuntaina Jussi Heino joutui tekemään radikaalin muutoksen, kun Aleksi Kaatrasalo oli lauantain ottelun jälkeen sairastunut, ja ennestään keskipelaaja Miro Leinonen oli loukkaantumisen johdosta sairastuvalla. Kun käytössä oli enää yksi ehjä keskipelaaja (Mikko Suomalainen), laittoi Heino keskelle kapteeni Tapio Toiviaisen. Kapteeni osoitti jälkimmäisessä pelissä, että tämäkin pelipaikka sujuu moitteetta. Toiviainen merkkautti 10 pistettä ja peräti viisi torjuntaa.

 

Viikonloppu sujui kotijoukkueen kannalta rutiinilla. Kotivoitot eivät sen suuremmin nostaneet tunnelmia, tärkeintä oli kaksi voittoa ja kuusi pistettä. Taistelu Mestaruusliigan viidennestä sijasta käy edelleen kuumana, ja nykymenolla jopa neljänteen sijaan on pienet mahdollisuudet. Hurrikaanilla on jäljellä vielä neljä ottelua, joista vieraissa on TUTO Volley, Raision Loimun ja Valepa. Kotona se kohtaa vielä Lentopalloseura Ettan.

 

Lisää viikonlopun peleistä osoitteessa: www.hurrikaani.fi

 

 

-HurrikaaniMedia-