Hurrikaani- Loimaa on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Inoslav Krnicin kanssa. Kroatialainen palaa takaisin Loimaalle, jossa pelasi passarina kauden 2019-2020. Tuolla kaudella Hurrikaani voitti runkosarjan, mutta koronan takia kausi lopetettiin kesken, ennen pudotuspelejä. Nyt mies tulee auttamaan Jussi Heinoa ja joukkuetta. – Hurrikaanissa pelaamani kauden jälkeen menin kotiin ja latasin akkuja ja vietin lomaa. Meillä on veljen kanssa kotona oma lentopalloseura tytöille, jossa pelaa yli 100 junioria. Tein valmennushommia, mutta koko ajan haaveissa oli palata ammattilaislentopallon pariin, Krnic juttelee. Sympaattinen kroatialainen on innoissaan, että sai mahdollisuuden palata Loimaalle ja Hurrikaaniin. Joukkueessa on monta tuttua pelaajaa aikaisemmalta Loimaan vierailulta. – Jussin kanssa olemme olleet viikoittain yhteydessä, ja tiedän aika tarkkaan, mitä tähän mennessä on tapahtunut.

– Hurrikaanissa on nuoria ja lahjakkaita pelaajia, joita haluan auttaa eteenpäin. Samalla pääsen tekemään töitä Santerin (Välimaa) ja Jarnon (Koivuniemi) kanssa. Jatkan Santerin kanssa samaa yhteistyötä kuin silloin, kun pelasin täällä. Silloinhan Santeri otti ensimmäisiä ammattilaisuran askelia Hurrikaanissa, Krnic myöntää.

Krnic saapui torstaina Loimaalleja oli jo torstai- illan treeneissä mukana. Seuraavien viikkojen aikana miehen työkuva selkiytyy, mutta varmasti yksi isoin tehtävä on passarien kanssa.

Sopimus on yksivuotinen, mutta jatkosta on jo keskusteltu. Tarkoitus on jatkossakin kehittää nuoria pelaajia, joiden kanssa Krnic haluaa tehdä töitä.

Hurrikaanin puheenjohtaja Harri Syväsalmi on iloinen syntyneeseen sopimukseen.
– Tällä sopimuksella panostamme laadukkaaseen valmennukseen. Kun meillä on haastava tilanne harjoitusolosuhteiden ja – aikojen takia, päätimme, että valmennuksen laatuun on satsattava.