LeKi- Hurrikaani 0-3 (23-25, 19-25, 18-25)

Hurrikaani kohtasi Suomen Cupin toisella kierroksella ykkössarjassa pelaavan Lempäälän kisan. Kisa selvitti tiensä Hurrikaanin Cup vastustajaksi kun se voitti Espoo Lentiksen vierasottelussa tiukan viisieräisen väännön jälkeen.

Hakkarin liikuntahallissa pelattu ottelu oli avauserässä tasainen, mutta muutoin peli kulki vierasjoukkue Hurrikaanin komennossa. Kisan vastaanottossa suurinta vastuuta kantoi ex- liigapelaaja Sauli Silpo, joka suoriutui vastaanottajan roolissa mainiosti. Hyökkäyspelissä Kisan päävastuun kantoi Anssi Vesanen, joka on taas tuttu pelaaja monelle Valepan pukkipaidasta. Hurrikaanin syöttöpeli ei ottelussa ollut aivan totutun vahvaa, sillä kotijoukkue Leki syötti ottelussa neljä ässää Hurrikaanin kahta vastaan.

Tom Douglas- Powelin vastaanotto oli tänään koetuksella.

Hurrikaanin voiton avain oli tänään Kisaa tiiviimpi torjunta-puolustuspelaaminen. Hurrikaani nappasi ottelussa 12 torjuntapistettä ja puolusti pallon uudelleen hyökättäväksi 25 kertaa. Kisan raati palkitsi Hurrikaanin parhaaksi Karri Kutinlahden, jonka yhteistyö passari Buculjevicin kanssa toimi tänään mainiosti. Mainitsemisen arvoinen on myös Tapio Toiviaisen lähes virheetön, mutta tehokas iltapuhde. Toiviainen onnistui ottelussa peräti 82% hyökkäysteholla kirjauttaen tilastopaperiin komenan 10 +8 lukeman. Hurrikaanista kentällä kävivät myös Petteri Friberg, Matti Toivola ja Johannes Laine.

Huomenna Hurrikaani pelaa Mestaruusliigassa vieraspelin Sastamalassa Vammalan lentopalloa vastaan. Peli on tietenkin parasta paikan päällä, mutta myös nähtävissä YLE:n TV2 kanavalla suorana lähetyksenä

Tarkempi otteluraportti Kisan kotisivulla

-Hurrikaani tiedotus-