Hurrikaani- Loimaa löysi reilun viikon etsimisen jälkeen passarin Serbiasta. Maksim Buculjevic (192cm,26v) on joukkueen uusi kapellimestari. Kun amerikkalainen Daniel Ford lähti takaisin kotimaahansa, joutui seura uuden passarin hankintaan. – Buculjevic pelasi kesällä Serbian maajoukkueessa EM- kisoissa, joissa se selviytyi pronssille. Kyseessä ei siis ole ymmärtääkseni mikään turha kaveri, pelaajakoordinaattori Vehviläinen hymyilee. Vehviläinen teki hirvittävän määrän töitä passarin saamiseksi Suomeen, mutta lopputulos on täydellinen. Eikä Buculjevic ole ensimmäistä kertaa Suomessa vaan mies oli pelaamassa vuonna 2013 Belgradin Punaisen Tähden (Crvena Zvezda) kanssa Challenge cupia Hurrikaania vastaan. Kaksiosaisessa otteluparissa Belgrad oli lopulta parempi.

-Iso kiitos ensin alkuun Vellulle(Vehviläinen), johtokunnalle, yrityksille ja yksityisille henkilöille, jotta saimme tämän tason pelaajan Hurrikaaniin. Maksim on vasta 26-vuotias ja halu kehittyä on kova. Sopii siis profiililtaan meidän joukkueeseen todella hyvin, päävalmentaja toteaa. Rantanen myönsi, että Fordin lähdön jälkeen oli varsin selvää, että joukkue tulee tarvitsemaan uuden passarin.

Niin päävalmentajan kuin pelaajakoordinaattorinkin mielestä on täysin mahdollista, että Buculjevic on edustuskelpoinen jo lauantaina kun Loimaalle saapuu Lakkapää. Seura on jo kaikki velvoitteet siirron suhteen hoitanut, joten viimeistä siunausta odotetaan enää Serbian lentopalloliitolta.

Vaikka Buculjevic nyt saapuu Matti Toivolan aisapariksi ja ottanee ykköspassarin paikan, tulee Toivola saamaan jatkossakin vastuuta. Mikään ei muuta sitä faktaa, että Hurrikaani haluaa olla keväällä parhaimmillaan ja se tarkoittaa, että myös passareita on kierrätettävä kiivaan otteluruuhkan aikana.

Buculjevic saapuu Suomeen torstaina.

-HurrikaaniMedia-