Jesse Mäntylä ja Tuomas Koppanen jatkavat myös ensi kaudella Hurrikaanissa. Mäntylälle alkava kausi on jo viides Loimaalla. Koppasella alkaa toinen kausi Hurrikaanissa. Libero Mäntylälle viime kausi oli lähes täydellinen. Miehen fysiikka meni eteenpäin ja siitä iso kiitos Arto Savoselle ja seuran yhteistyökumppani Bliss Clinicille. – Olen tyytyväinen olooni täällä. Parempaa paikkaa lentopalloilijalle ei Suomessa ole. Organisaatio luo puitteet menestymiselle ja fanit ovat innokkaita ja katsomossa on aina paljon ihmisiä.

Mäntylälle tuleva kesä tietää kiireitä. Mies valittiin maajoukkueeseen muutaman vuoden tauon jälkeen ja peliaikaa on luvassa Maailmanliigassa. Seurajohto palkitsi vahvan viime kauden pelanneen Mäntylän kahden vuoden sopimuksella. – Maailmanliigassa saa kovia pelejä ja kokemusta. Samalla harjoittelu Tuomas Sammelvuon ja Hurrikaanin uuden päävalmentajan Nicola Gioliton silmien alla on vaativaa, mutta kehittävää.

Koppaselle viime kausi oli ensimmäinen Hurrikaanissa. Mäntylän tapaan kausi oli nuorelle keskipelaajalle vahva. Koppasen peli parani kauden vanhetessa ja pudotuspeleissä Loimun kasvatti oli yksi joukkueen positiivisia yllättäjiä. – Oma peli parani kauden aikana. Olen ensimmäiseen Hurrikaani-kauteen tyytyväinen. Minulla ei ollut mitään syytä miettiä muita vaihtoehtoja kuin pysyä täällä. Kaikki toimii loistavasti ja varsinkin uusi päävalmentaja kiehtoo. Odotan, että Gioliton opeissa kehityn lisää. Nyt on tarkoitus paiskia kovin hommia kesällä ja ensi keväänä kirkastetaan mitali. Se on tarkoitus, Koppanen kommentoi lomamatkaltaan.

Hurrikaanin kesäharjoittelusta on tulossa melko haastavaa. Päävalmentaja Giolito matkustaa maajoukkueen mukana ja kakkosvalmentaja Lauri Rantasella ja voimavalmentaja Savosella on iso vastuu kesäharjoittelusta. Luultavasti osa Hurrikaanin ensi kauden pelaajista on myös koko kesän ja alkusyksyn maajoukkueen matkassa, joten kesästä tulee erilainen kuin aikaisemmista.

Seuralla on nyt edellä mainittujen henkilöiden lisäksi sopimus tilastovalmentajana jatkavan Ari-Heikki Kulmalan kanssa. Pelaajista Karri Kutinlahden sopimus kattaa myös ensi kauden ja Eemeli Koukilla on kesäkuun loppuun saakka mahdollisuus siirtyä ulkomaille.
-Hurrikaani tiedotus-