Hurrikaanin ja Galatasarayn toinen ottelu pelataan Istanbulissa

 

Hurrikaani ja Galatasaray kohtasivat ensimmäisessä osaottelussa Loimaalla tasan kaksiviikkoa sitten. Huikean ottelun päätteeksi piirun verran kovempi Galatasaray vei lopulta voiton 2-3. Kotijoukkueen vahvat näytöt kentällä antoivat varmasti Galatasarayn päävalmentajalle Flavio Gulinellille pohdittavaa, miten rakentaa pelin taktiikka seuraavaan otteluun. Hurrikaani pelasi ottelun yhtenäisenä joukkueena isolla J:llä. Tuosta ensimmäisestä ottelusta Hurrikaanille yksi piste ja Galatasaraylle 2 pistettä. Voittaja otteluparista on se, jolla on enemmän pisteitä. Pistelasku toimii samalla tavalla kuin Mestaruusliigassa  3-0 tai 3-1 voitosta saa voittaja kolme pistettä, häviäjä ei saa pisteitä yhtään. Puolestaan 3-2 voitosta voittajalle kaksi pistettä ja häviäjälle yksi piste.  Tämän lisäksi tarvittaessa pelataan vielä kultainen erä.

Istanbulissa pelattavassa ottelussa Hurrikaanin on jälleen pelattava ottelu korkealla tasolla ja tällä kertaa myös omien virheiden määrän jäädessä pienemmäksi kuin kotimaassa pelatussa ottelussa on Hurrikaanilla avaimet otteluparin voittoon. Rohkea ja vahva hyökkäys- sekä torjuntapeli tälläkin kertaa tuovat varmasti mukanaan mielenkiintoisen ottelun, joka ei jätä kumpaakaan joukkuetta kylmäksi.

Ville Kakko luottaa Joukkueen kuntoon:

Kotiottelun vahva näyttö kertoo oman joukkueen tasosta ja tänään täällä Istanbulissa pelattavassa ottelussa rohkealla ja rennolla pelillä saavutetaan paras tulos.
-Hurrikaani tiedotus-