Hurrikaanin sijoituttua kaudella 2013-2014 Lentopallon Mestaruusliigassa kolmannelle sijalle joukkue sai osallistumisoikeuden Euroopan lentopalloliiton (CEV) järjestämään Challenge Cup turnaukseen. Hurrikaanin johtokunta päätti jo aiemmin keväällä myös lunastaa tämän paikan. Muita CEV:n järjestämiä turnauksia ovat Champions League ja CEV Cup.

Torstaina 12.6. suoritetussa arvonnassa joukkueen vastustajaksi arvottiin turkkilainen Galatasaray. Galatasary pelasi viimekaudella Mestareiden liigaa, jääden ilman pudotuspelipaikkaa.

– Galatasaray on kova turkkilainen seurajoukkue Istanbulista, joka pelasi viime kaudella Mestarien liigaa. Nyt saadaan hieno näyttöpaikka meidän nuorelle ja uudistuneelle joukkueelle. Aloitamme euro-pelit kotona, joten Turkissa on voitettava. Se tietysti lisää haastetta. Mutta otan positiivisena haasteena vastaan Galatasarayn.

Hurrikaani osallistuu nyt kolmatta kertaa Euroopan seurajoukkueiden kilpailuun. Kaikkiaan joukkue on pelannut Challenge cupissa kahdeksan ottelua. Viime kaudella Hurrikaani tippui serbialaiselle Punaiselle Tähdelle. Challenge cup alkaa lokakuun puolessa välissä.

Mikäli Hurrikaani etenee otteluparista jatkoon, se saa seuraavalla kierroksella vastaansa CEV Cupin otteluparin MOK Jedintdsovo Brcko (BIH)- Ajaccio (FRA) häviäjän.

Pelien ajankohdat:

Hurrikaani- Galatasary 4-6.11.2014

Galatasary- Hurrikaani 18-20.11.2014

 

-Hurrikaani tiedotus-