Hurrikaanin A-pojat ovat myllänneet menestyksellä ikäluokkansa sm-sarjassa. Kun viimeinen poolivaihekin on saatu pelattua, on Hurrikaani varmistanut jo kauden tässä vaiheessa paikan kauden huipentavaan 12 joukkueen lopputurnaukseen. Lopputurnauspaikka varmistui aikaisimmassa mahdollisessa vaiheessa tammikuussa, kun Hurrikaani sijoittui Ylihärmässä pelatussa A-poolin turnauksessa toiseksi. Tämä sijoitus takasi paikan ylimpään pooliin myös helmikuuksi, josta kaikki joukkueet varmuudella selviytyvät kauden huipentumaan. Tässä Rovaniemellä pelatussa turnauksessa Hurrikaanin saldo oli yksi voitto ja kaksi tappiota.
A-poikien sm-sarja jatkuu maaliskuussa kuuden joukkueen välieräturnauksella, jonka perusteella lopputurnauksen kaavio muodostetaan. Näiden joukkueiden seuraksi haetaan muissa turnauksissa kuutta joukkuetta, jotka asetellaan kaavion hännille.
Kauden aikana pelatuissa turnauksissa suosikin viitan harteilleen ovat ottaneet edellisvuoden finalistit Napapiirin Palloketut sekä Keimolan Kaiku. Myös Ylihärmälle kasattu Pohjanmaan dream team on otteillaan osoittanut olevansa vahvoilla, kun kirkkainta mitalia aletaan ratkoa toukokuun alussa.
Tämän kolmikon haastajaryhmässä on myös tunkua. Valepan, Kalen ja Loimun joukkueet vahvistuvat lopputurnaukseen mennessä merkittävästi, kun miesten mestaruusliigakausi loppuu. Tähän haastajaryhmään kuuluu vahvasti myös Hurrikaanin joukkue. Hyvänä hetkenä joukkue haastaa kenet tahansa, mutta joukkueen rutiinitaso ei pitkässä sarjassa kestä vielä kärkijoukkueiden tahdissa. Lopputurnauksessa ratkaisut tapahtuvat kuitenkin yhdestä poikki periaatteella, joten kaikki on tietenkin mahdollista.
Tuuria voisi myös ansaita. Harjoittelu ja sitä kautta tapahtuva rutiinitason nosto olisi sitä kuuluisaa lääkärin määräämää lääkettä. Kuitenkin harjoittelun määrässä ja laadussa olemme suurinta osaa sarjan joukkueita pahasti perässä. Aukeaako keksipaketti vai punttisalin ovi, menenkö katsomaan peliä vai osallistunko itse reeneihin ja jaksanko keskittyä jokaiseen palloon harkoissa vai annanko hieman löysää kun eihän tämä kuitenkaan ole peli?
Hurrikaanin joukkue koostuu molempien äärilaitojen taiteilijoista. On urheilijoita, niitä ketkä kuvittelevat urheilevansa sekä niitä jotka vain pelailevat lentopalloa. Aina voi kuitenkin parantaa! Toukokuuhun on vielä matkaa, joten tuuria on vielä mahdollista ansaita. You feel lucky, punk!?!

-Hurrikaani tiedotus/ Lauri Rantanen-