Team Lakkapää – Hurrikaani 1-3 (24-26,26-24,20-25,18-25)

Kahden vieraspelin matka huipentui tämän iltaiseen otteluun Rovaniemellä Team Lakkapäätä vastaan. Kotijoukkueen kohtalo on jo sinetöity, se joutuu karsimaan liigapaikasta. Henri Tuomelle on viime peleissä ollut vaikeuksia saada kokoonpanoon edes seitsemää pelaajaa, tänäänkin kokoonpanossa oli kahdeksan peluria.

– Kyllä se aina vaikeaa on pelata vieraspelien jälkimmäinen ottelu. Sen lisäksi kaverilla oli melko vajaa rosteri, joten meillä ehkä hiukan asennevammaa havaittavissa, Santeri Välimaa mietti. Välimaa sai tänään passivastuun ja onnistui siinä hyvin. – Onhan se kiva saada vastuuta ja voittaa. Vaikka oma peli ei parasta ollutkaan, vierasvoitto on aina hyvä tulos.

Välimaan passeista nautti 18 pisteen ja 53% hyökkäystehoilla pelannut Sakari Mäkinen. Mäkinen hyökkäsi laidasta totutun tehokkaasti. – Meillä riitti rutiini voittoon. Oltiin kriittisillä hetkillä Lakkapäätä parempia, Mäkinen summasi. Mäkisen lisäksi Antti Ropponen syötti neljä ässää ja torjui kolme kertaa, kaikkiaan hakkurille kertyi 21 pistettä. Vierasvoitto Rovaniemeltä vankisti Hurrikaanin sarjajohtoa, mutta kuudessa jäljellä olevassa pelissä se kohtaa vielä kerran Akaa- Volleyn ja kahdesti Valepan. – On hyvä saada runkosarjan loppuun kovia pelejä. Ne valmistaa hyvin pudotuspelejä varten, Välimaa mietti.

Hurrikaani pelaa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona Akaassa. Sinne on järjestetty myös fanimatka, jonka kustannus on ottelulipun kanssa 25€. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Valtteri Arra (0500-223278).

-HurrikaaniMedia-