Hurrikaanille voitto myös Loimusta
Raision Loimu – Hurrikaani 0-4 (23-25,20-25,22-25,13-25)

Lauantaina Hurrikaani jatkoi harjoituspelejä Raisiossa Loimua vastaan. Joukkue osoitti, että se on menossa vahvasti oikeaan suuntaan voittamalla kovan leirityksen jälkeen hiukan kankeasti liikkuneen kotijoukkueen suoraan 4-0. – Näki, että Loimulla ei välttämättä jalka noussut aivan optimaalisesti, mutta oma tekemisemme oli perjantaita paljon tehokkaampaa, kommentoi Lauri Rantanen. Kakkosvalmentajan mukaan Hurrikaani tarkensi perjantaista pelin tiettyjä osa-alueita, kuten virhealttiutta. Loimua vastaan hyökkäysvirheitä tuli vain neljä, jota voidaan pitää jo huippujoukkueelle sopivana määränä.
Lauantain otteluun valmennus oli vaihtanut aloittavaksi passariksi Mauri Kurpan, joka pääsi peliin hyviin sisään ensimmäisen erän kuluessa. Kurppa oli tutun röyhkeä myös verkolla hyökäten neljä pistettä ja napaten sen päälle kolme torjuntaa. Aloituskuusikko oli Karri Kutinlahden armeijaan lähdön jälkeen muuten sama, mutta varusmiehen korvasi Marko Tuominen. Joukkueeseen oli lauantaiksi kutsuttu mukaan Jankosta Kari Hieta ja humppilalaislähtöinen Ville Raita.
Nicola Giolito peluutti lähes koko ottelun ns.ykköskuusikkoaan, josta erottui positiivisesti jälleen Ryan Jay Owens (19pist.4ässää,hyök% 54). Kokenut jenkki on kahdessa ensimmäisessä ottelussa osoittanut, että pelaa vähillä virheillä ja tekee parketilla kokemuksen avulla vain fiksuja ratkaisuja. Marokkolaishakkuri Mohamed Alhachdadi saldosi kentän korkeimman pistemäärän 24pist. hyökkäystehojen ollessa peräti 66%!

– Tarkoitus oli vähentää virheiden määrää perjantaista ja siinä onnistuttiin. Vielä emme ole liiemmin paneutuneet taktiikkaan, joten kahdessa ensimmäisessä ottelussa oli tarkoitus keskittyä ihan peruspelaamiseen ja passarin ja muun joukkueen yhteispeliin, Rantanen analysoi.

Loimun kuusikosta erottui uusi keskipelaaja Ryan Meehan, joka hyökkäsi Kasper Vuorisen passeista 13 kertaa ja tappaen joka ainoan pallon Hurrikaanin parkettiin. Loimun paidassa pelasi Vuorisen lisäksi toinenkin tuttu ex-Hurrikaani kun Tuukka Anttila teki paluun liigatasolle täksi kaudeksi.
Hurrikaani jatkaa pelejään ensi viikon loppuna Kuopiossa kuuden joukkueen turnauksessa, johon Mestaruusliigajoukkueista saapuu Hurrikaanin lisäksi Pielaveden Sampo, Leka Volley Kuopiosta, Joensuun Riento ja Lakkapää. Rantasen mukaan siellä on tarkoitus saada paljon kovia pelejä alle. Myös leireily poissa kotoa tunnetusti parantaa joukkueen yhteishenkeä ja tiivistää joukkuetta.
-HurrikaaniMedia-