Loimu – Hurrikaani 0-3 (18-25,23-25,20-25)

Hurrikaanin paikallisvääntö torstaina Raision Loimun vieraana päättyi loimaalaisten puhtaaseen 3-0 voittoon. Toista erää lukuun ottamatta ottelusta ei muodostunut kovinkaan suurta klassikkoa. Suurimpia ilonaiheita Hurrikaanileirissä oli Karri Kutinlahden paluu kentälle. Kutinlahti on ollut telakalla kauden toisesta ottelusta alkaen, mutta nyt mies pääsi vihdoin takaisin kentälle.

– Siinä oli vatsalihaksen kanssa ongelmia, mutta nyt kaikki on kunnossa. Helvetin hienolta tuntui taas pelata, keskipelaaja kommentoi.

Paluu liigaparketille ei olisi voinut kovinkaan paljon paremmin sujua. Mies saldosi 13 pistettä, kolme ässää ja kaksi torjuntaa. Näillä sankariteoilla irtosi myös joukkueen parhaan pelaajan palkinto.

– Kyllä alussa oli selvästi pelituntuma hukassa. Tuntui, että koko ajan olen hiukan tilanteista myöhässä. Mutta toisaalta, ihan hyvin se meni, Kutinlahti myhäili.

Vaikka kumpikaan joukkueista ei esittänyt maailmanluokan lentopalloa, oli Hurrikaani lopulta jokaisella osa- alueella kotijoukkuetta edellä.

– Me oltiin syöttöruudussa parempia. Loimu teki enemmän syöttövirheitä, Jussi Heino kommentoi. Päävalmentaja myönsi, että joukkue teki kolmeen erään yllättävän paljon suoria hyökkäysvirheitä (10).

– Puolet virheistä taisi tulla nyt Sakkelle (Mäkinen). Ei kuitenkaan mitään huolestuttavaa, koska hyökkäysvirheet eivät olleet minkään hölmöilyn lopputulosta. Pikkasen vaan lyönnit menivät pitkäksi, ei muuta.

Hurrikaanille voitto Loimusta oli jo kauden toinen. Tällä hetkellä joukkue on vahvassa viiden ottelun voittoputkessa ja putken kasvattamista se yrittää uudelleen jo viikonloppuna. Sunnuntaina joukkue pelaa Oulussa ja maanantaina Rovaniemellä.

– Tykkään viikonlopun suunnitelmasta, Heino paljasti. Joukkue lähtee reissuun poikkeuksellisesti sunnuntaina kello viisi. Siitä suoraan Ouluun ja peliin, jonka jälkeen matka jatkuu Rovaniemelle maanantaiksi.

– Kaikki on tehty niin hyvin, että reissulla ei ole oikeastaan kuin pelaamisen vaiva jäljellä.

-Hurrikaani-Media-