Vantaa Ducks – Hurrikaani 0-3 (18-25,28-30,14-25)

Hurrikaani starttasi tuplapelit Vantaan Ducksia tänään Vantaalla. Kotijoukkue Ducks ei pystynyt antamaan kunnon vastusta sarjaykköselle kuin toisessa erässä. Muuten ottelun kulusta vastasi loimaalaisjoukkue. Jussi Heino marssitti kentälle muuten normaalin seitsikon, mutta passarina operoi Santeri Välimaa ja liberon vastuuta kantoi Peter Vuorinen.

Ankkaparven suurin surma oli tuttuun tapaan Antti Ropponen (19pist.), joka hyökkäsi peräti 61% tehoilla. Tämän hetken Mestaruusliigan kärkihakkuri Ropposen lisäksi Tapio Toiviainen oli pelipäällä. Toiviainen syötti peräti kolme ässää, jonka lisäksi pallo kuoli Toiviaisen kädestä 10 pisteen arvoisesti.

– Meillä oli tänään hyvä hyökkäyspäivä, mutta syöttöruudussa oli tahmeaa, Heino analysoi. Päävalmentaja piti tärkeänä vierasvoittoa ja kolmea pistettä. – Pientä huolimattomuutta oli toisessa erässä, jolloin Ducks pääsi haastamaan.

Sunnuntaisesta pelistä Heino odottaa omalta joukkueelta kovaa tahtotilaa ja pelaamista. – Minulla on vahva usko, että teemme huomenna hienon tapahtuman ja pelaamme hyvällä tasolla.

Heinon kanssa samoilla linjoilla oli myös Välimaa, joka lupasi huomiselle kunnon showta. – Huomenna alkaa joululoma, joten kerran vielä esitetään kotiyleisölle kunnon peliä, härmäläinen uhosi.

Välimaa nautti pelaamisestaan, koska Rovaniemen pelistä jäi hampaankoloon. – Kyllä oli hauskaa tänään pelata. Homma toimi paremmin kuin Rovaniemellä muutama viikko sitten. Siellä ei kulkenut ja nyt pääsi näyttämään uudestaan.

Ensimmäisen kauden Hurrikaanipassari ei antanut itselleen, eikä joukkueelleen Ducks- pelistä kiitettävää arvosanaa, vaan löysi ottelusta paljon parannettavaa. – Meidän pitäisi pystyä valmistautumaan jokaista joukkuetta vastaan hyvin. Sillä ei pitäisi olla mitään vaikutusta, ketä on vastassa.

Kun sunnuntaina Hurrikaani pelaa syyskauden viimeisen pelin, pääsee se lähtemään joululomalle sarjan kärkipaikalta. Hurrikaani on nyt pelannut 20 ottelua, joista voittanut 19. Jos sunnuntaisesta kotipelistä irtoaa kotivoitto, voidaan joukkueen alkukautta pitää melko hyvänä.

-HurrikaaniMedia