Hurrikaani- Loimaa on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen australialaisen Max Staplesin (194cm 22v) kanssa. Staples on oikeakätinen yleispelaaja. Miehen sopimusta Loimaalle edesauttoivat maanmiehet Harry Peacock ja Luke Smith, jotka Staplesin tavoin pelaavat Australian maajoukkueessa. Staplesin tämän kauden Maailmanliigakiertue katkesi loukkaantumiseen, mutta mies toipuu pelikuntoon syksyn aikana. Päävalmentaja Lauri Rantanen kuvailee uutta ulkomaalaispelaajaansa erittäin kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi.

– Max on hiukan samantyylinen kuin Eemeli Kouki. Erittäin ulottuvana tuo meille hyökkäysvoimaa, mutta vastaanottopelaaminen on myös tasapainoista. Juuri loukkaantumisen takia tippui pois maajoukkueringistä, Rantanen tietää. Staples itse odottaa innolla pääsyä uuteen seuraan. Peacockin ja Smithin ansiosta miehellä on tarvittavat taustatiedot Hurrikaanista ja Loimaasta. – Seurasin Hurrikaanin viime kevään finaalisarjaa ja vakuutuin joukkueen tasosta ja tunnelmasta hallissa. Haluan tuoda oman osaamiseni joukkueen käyttöön ja päästä loukkaantumisen jälkeen huippukuntoon.

Staplesin ammattilaisura alkoi Ranskan Pro B- liigassa ja jatkui Belgiassa. Belgian liigasta yleispelaajalla on taskussaan Belgian liigan hopeamitali. Viime kaudella Staples edusti Hollannin huippuseura Apeldoornia. – Olen vakuuttunut Suomen liigan tasosta. Odotan innolla, että pääsen uuteen seuraan ja esiintymään uuden kotiyleisön edessä, yli 60 maaottelun Staples myöntää. Australialainen saapuu Loimaalle elo-syyskuun vaihteessa.

Hurrikaanilla on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta. Edelleen seura metsästää kuumeisesti toista passaria Matti Toivolan kaveriksi ja tämän viikon aikana pitäisi päästä hakkurineuvotteluissakin eteenpäin. Näissä neuvotteluissa suurin vastuu on pelaajakoordinaattori Jukka Vehviläisellä, sen lisäksi kolmannen keskipelaajan osalta tilanne on avoin.

-Hurrikaani tiedotus-