Hurrikaanille uusi puheenjohtaja

 

Hurrikaani-Loimaa valitsi 29.8.2016 vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Kari Mylenin. Kari Mylen toimii Loimaan Rautia K-maatalouden kauppiaana ja muutamassa vuodessa hänestä on tullut aktiivinen lentopallon seuraaja, joka on toiminut Hurrikaani-Loimaan hallituksessa jo muutamia vuosia vahvasti mukana. Kolme viimeistä kautta Hurrikaani-Loimaan puheenjohtajana toiminut Rauno Mäkelä jatkaa Hurrikaanin hallituksen jäsenenä.

”On ollut hienoa nähdä, miten Loimaalainen lentopallon huippuseura on kasvanut ja kehittynyt viime vuosien aikana. Hurrikaanissa hallitustyöskentelykin on joukkuepeliä. Nyt on minun vuoroni ottaa veto vastuu. Rauno on luotsannut seuraa vakaasti eteenpäin viime vuodet, näen hyvin tärkeänä hänen mukana olonsa hallitustyöskentelyssä myös jatkosssa.

Usein puhutaan, seuratyötä tehtävän pelaajia varten. Tavoitteenamme on kuitenkin tehdä tätä työtä ensisijaisesti yleisölle ja koko yhteisölle, pelaajat ovat yksi osa kokonaisuutta. Yhteistyökumppanien ja tukijoiden arvoa ei voi koskaan riittävästi korostaa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme suomalaisen lentopallon huipulla, meidän pitää jatkuvasti löytää uusia keinoja ja toimintatapoja, joiden avulla kehitymme, uusiudumme ja menemme eteenpäin. Tänäkin vuonna, kaudelle 2016-2017 toimintamme uudistuu. Fanien näkökulmasta ehkä yksi merkittävimmistä uudistuksista on fani -kausikortti. Fani -kausikortissa fani saa fanikatsomoon hieman edullisemman kausikortin ja ottelutapahtumaa varten Hurrikaanin pelipaidan nro 7.” Numero seitsemän kuvaa kotikatsomon merkitystä joukkueelle, se kuuluisa ”ylimääräinen” pelaajaa! Joukkue on myös uudistunut, luvassa on mm ”maailmanluokan” passipeliä. Sitä kannattaa tulla seuraamaan, vaikka kauempaakin. Kaikki ainekset menestykselliselle pelikaudelle ovat olemassa.”–Kari Mylen.

Hurrikaani valitsi hallitukseen uudeksi jäseneksi Loimaan Jankon edustajana lentopallojaoston puheenjohtaja Jaakko Haltian. Tavoitteena on jatkossa entisestään tiivistää Hurrikaani-Loimaan ja Loimaan Jankon lentopallon yhteistä toimintaa. Esimerkkinä voi mainita Hurrikaanin ja Jankon farmisopimusten jatkumisen. Loimaalaisessa lentopallossa on luotu junioreille selkeät askelmerkit, polku junnusarjoista kakkossarjaan, ykkössarjan kautta lentopalloliigaan.

14089185_1161321723931980_5973380163501901780_n