Tuto – Hurrikaani 1-3

Hurrikaani- Loimaa pelasi viikon toisen harjoituspelin Turun Tovereita vastaan. Tiistain tapaan, Hurrikaani oli myös tänään sarjanousijaa vahvempi. Tällä kertaa varsinainen ottelu kirjattiin Turussa pelatussa ottelussa Hurrikaanille 3-1, ja sen perään pelattu lisäeräkin meni Hurrikaanille. Ainoastaan kolmas erä lipsahti isännille. Hurrikaanin joukkuepelaaminen oli tiistaista tehokkaampaan, ja samoin joukkue lähes puolitti helpot virheet. – Pelattiin selvästi rauhallisemmin kuin tiistaina. Ei ollut säheltämistä niin paljon, jolloin tekeminen on heti tehokkaampaa, Jussi Heino kertasi.

Päävalmentajan mukaan Hurrikaanin ja sarjanousijan isoimmat erot tulivat fyysisyydessä ja pallovarmuudessa. – Olemme harjoitelleet aika paljon, mikä näkyy pallovarmuutena. Samoin tietynlainen fyysisyys oli meidän puolella, Heino vertasi.

Tuton riveissä Hurrikaania vastaan pelasin ex- Hurrikaani Matti Toivola. Toivolan mukaan Hurrikaani syötti hyvin, hyökkäsi vähillä virheillä ja puolusti tiiviisti. Mies myönsi, että Tuton joukkuepelaaminen on vielä keskeneräistä. – Pelin jälkeen juteltiin, että meidän pitää jatkossa keskittyä perusasioihin ja harjoitella joukkuepelaamista.

Toivola on omien sanojen mukaan viihtynyt Turussa. Maisemanvaihdos on tehnyt hyvää. – Totta kai oli helpompi tulla joukkueeseen, kun mukana Turkuun tuli Karri (Kutinlahti) ja Tino (Vuori). -Meillä on erittäin kokenut joukkue, mikä toisaalta helpottaa kauteen valmistautumista, Toivola summasi.

Hurrikaanin seuraava harjoituspeli on 16.päivä Oripäässä, jossa se kohtaa Valepan. Tuto puolestaan pääsee seuraavaksi kiusaamaan Raison ylpeyttä Loimua.

-HurrikaaniMedia-