Loimu – Hurrikaani 1-3 (16-25,20-25,25-23,23-25)

 

Vajaa viikko sitten Hurrikaani isännöi Oripäässä Raision Loimua ja nyt oli Loimun vuoro isännöidä Hurrikaania Maskussa. Edellisen ottelun tapaan, voimasuhteet ja lopputulos pysyivät samana. Lauri Rantanen jatkoi tuttua kaavaa, jossa pelaajia kierrätettiin paljon. Passarit pelasivat ottelun puoliksi ja yleispelaajat ja keskipelaajat kaikki pääsivät parketille kolmen erän ajaksi. – Ihan mukavaa sähellystä. Hiukan hätäiltiin vielä jatkopallopelaamisessa, mutta samalla teimme paljon myös hyviä asioita, Rantanen summasi. Päävalmentaja oli eniten tyytyväinen asenteeseen, joka Rantasen mukaan oli työteliäs. – Kaivettiin hyviä puolustuspalloja peliin, erityisesti Kasimir Vuorinen teki juuri sitä näkymätöntä työtä, kiitteli Rantanen.

Hurrikaanin vahvuus oli jälleen raisiolaisia vastaan aloitussyöttö, jossa Thomas Douglas-Powell syötti peräti kuusi ässää. Sen lisäksi Karri Kutinlahti onnistui läpäisemään pohjalaisella hybridileijalla neljästi Loimun vastaanoton. Eniten pisteitä kahmi Douglas- Powell 23 pistettä. Australialaisen hyökkäystehot olivat 55%, eikä Loimu saanut laituria kiinni kuin kerran. – Dmitry Shestak napsi verkolla paljon torjuntoja (3kpl) ja sen lisäksi ”Dima” otti paljon vaimennuksia, Rantanen kertasi.

Päävalmentajan mukaan joukkueen peli menee peli peliltä eteenpäin, mutta viime kauteen verrattuna ollaan vielä kaukana siitä tasosta, missä ennen kautta joukkue oli viime vuonna. – Tiedettiin jo etukäteen, että nyt ei olla vielä parhaimmillamme kauden alussa. Keskitymme selkiyttämään jatkopallopelaamista ja vastaanotto-hyökkäys-pelaamista, päävalmentaja paljasti seuraavan viikon suunnitelmaa.

Hurrikaani jatkaa harjoituspelejä ensi viikon perjantaina, jolloin Loimaalle saapuu Vantaa Ducks. Edelleen toipilaana ovat Max Staples ja Antti Ropponen. Kummankaan pelaajan paluu kentälle on epäselvää.

 

-HurrikaaniMedia-