Hurrikaani- Etta 3-1 (25-15, 21-25, 25-18, 25-17)

Avauskokoonpanot:
Hurrikaani: Toiviainen, Mäkinen, Kutinlahti, Porkka, Ropponen, Krnić, ja Mäntylä
Etta: Marttila, Helenius, Niinivaara, Väisänen, Sorvoja, Jylhä ja Rasinperä

Avausottelun tavoin Hurrikaani jatkoi voittokulkuaan mestaruusliigassa, kotiavauksessa kaatui viimekevään välierävastus Etta Oulusta. Hurrikaani oli ottelun alussa varsin terävä ja vei avauserän vahvan torjuntapelin myötä. Erässä kirjattiin kotijoukkueelle peräti kuusi torjuntapistettä, muutoinkin peli oli vahvaa torjuntapeliä molemmilta joukkueilta. Ottelussa kirjattiin yhteensä 22 torjuntapistettä.

Avauserän jälkeen Hurrikaanille hiipi puseroon pieni hyvän olon tunne ja vierasjoukkue pystyi haastamaan kotijoukkueen läpi erän. Ettan otteet ja eteenkin torjuntapelaaminen tiivistyi ja oululaiset kirjasivat ainoan erävoiton itselleen.

Toisen ja kolmannen erän jälkeisen pitemmän erätauon jälkeen Hurrikaanin sai heräteltyä itsensä avauserän tasolle. Kotijoukkue hallitsikin selvästi ottelun loppua.

Hurrikaanin parhaana palkittu passari Krnić: – Se oli vähän outo peli, tiesimme mitä voimme odottaa Ettalta. Silti he yllättivät meidät toisessa erässä, he pelastivat siinä erässä hyvin. Sen jälkeen kuitenkin kokosimme itsemme peliin mukaan ja hoidimme pelin kotiin.
Vierasjoukkueen päävalmentaja Olli Kuoksa ei ollut joukkueen peli-ilmeeseen tyytyväinen: Pelimme on kasassa hetkittäin, mutta kun ajatus karkaa se karkaa jokaisella osa-alueella. Pelitapamme on vielä hakusessa ja tänään Hurrikaani tarttui hetkeen ja otti omansa.

Hurrikaaniluotsi Heino oli paikoin tyytyväinen suojattien otteisiinsa. – Pelattiin periaatteessa hyvä peli, mutta päästettiin hyvän olon tunne puseroon ja kylmät kävi toisessa erässä. Onneksi löysimme rauhallisen oman tekemisen peliimme ja voitimme ottelun.
Hurrikaanin kotiavauksessa pääsivät keltanokat Santeri Välimaa ja Lauri Vanhanen erien loppupuolilla tositoimiin. Molemmat pelaajat esiintyivät mallikelpoisesti, Välimaan passit löysivät perille ja Vanhasen takakentällä pelaaminen onnistui hyvin. Ottelun lopussa Hurrikaanin yleispelaaja Lauri Vanhanen pääsi nautiskelemaan uransa ensimmäiset Mestaruusliigan hyökkäyspisteet Krnićin nappipasseista nelospaikalta. Vanhanen iski pallot terävästi Ettan kenttään tilaisuuden saatuaan.

-Hurrikaani media-