Akaa-Volley – Hurrikaani 0-5 (16-25,23-25,23-25,23-25,7-15)

Uudistunut Hurrikaani aloitti harjoitusotteluiden sarjan Mänttä-Vilppulassa ”kotijoukkue” Akaa-Volleyta vastaan. Ottelussa pelattiin kaikkiaan viisi erää, jotka kaikki Hurrikaani voitti. Päävalmentaja Jussi Heino oli näkemäänsä pääosin tyytyväinen, vaikka tässä vaiheessa kautta parannettavaakin löytyy jokaiselta osa- alueelta. – Kyllähän voitto aina on tärkeä asia. Ja voittaminen on aina kivampaa kuin häviäminen, filosofoi debyytin päävalmentajana tehnyt Heino. Heino vaihtoi ottelussa pelaavaa seitsikkoa, mutta pelin taso ei silti laskenut missään vaiheessa. Positiivista oli myös Kasimir Vuorisen paluu pelikentille yli vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran Vuorinen oli parketilla Isku- Volleyssa, jota silloin valmensi juuri Heino. – Kassu painoi menemään innolla ja pelasikin mukavan ottelun.
Harjoitusotteluille on tyypillistä, että ottelun ja erien sisällä taso heittelee, mutta perjantai- iltana Hurrikaani onnistui pitämään lähes viiden erän ajan tason hyvällä tasolla. – Koitin muistutella pelaajille muutamia asioita, joita olemme harjoituksissa hioneet. Lähinnä puolustuspelaamiseen liittyviä. Se kuitenkin ottaa aikansa, että saadaan uudet kuviot ajettua sisään jokaisen pelaajan takaraivoon.

Matti Oivanen oli Heinon tapaan ottelun jälkeen tyytyväinen. – Hyvää peruspelaamista ja jokainen osa-alue toimi aika kivasti. Totta kai töitä on vielä tehtävä, mutta pelaaminen oli hyvällä mallilla. Siihenkin nähden kova tulos, että Eemeli Kouki ja Henrik Porkka olivat poissa. Oivanen kehui myös vastustajaa, joka on miehen sanojen mukaan vahvempi kuin viime vuonna. Samoin kehuja sai Hurrikaanissa try outilla oleva passari Matt West. – Matt näytti pääsevän hyvin tempoon kiinni laiturien kanssa ja itsekin sain keskelle mukavasti ruokaa, Masse analysoi.

Hurrikaani jatkaa harjoituspelejä ensi keskiviikkona Oripäässä, jossa vastaan asettuu Raision Loimu. Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.00 ja sen järjestää Oripään Urheilijat. Heinon mukaan joukkue jatkaa kovaa työntekoa, eikä liiemmin herkistele keskiviikon ottelua varten. – Kyllä me harjoitellaan edelleen kovaa määrällisesti.

Joukkue haluaa kiittää Mänttä-Vilppulassa pelatun ottelun järjestäjiä ja talkoolaisia, sekä yleisöä hienosta perjantai- illasta.

-HurrikaaniMedia-