Tiikerit- Hurrikaani 3-0 (25-19, 25-15,25-16)

Hurrikaanin kauden 2013-2014 runkosarja sai päätöksen mollivoittoisissa tunnelmissa Kokkolassa. Edellisen Sampo kotiottelun tapaan Hurrikaanin kokoonpanosta puuttuivat jalkavaivaiset Antti Poikela ja Aleksi Kaatrasalo.

Kotijoukkue Tiikerit otti yliotteen Hurrikaanista avauserän teknisellä aikalisällä. Tuon aikalisän jälkeen Hurrikaani ei päässyt peliin mukaan missään vaiheessa loppuottelun aikana. Joukkue tehtaili ottelussa peräti 13 syöttövirhettä ja sen vastaanottopelistä puuttui paras tarkkuus. Yleispelaajien Petrusevicsin ja Egorovin teholukemat olivat yhteensä -13, joka kertoo karua kieltä pelin tapahtumista. Vaihtopenkiltä kentällä käyneet Henri Rajala ja Aleksi Kössi eivät myöskään tuoneet tarvittavaa lisäpuhtia joukkueen esitykseen.

Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko kommentoi peliä seuraavasti:- Olisi tietysti ollut hyvä saada alle ehjä peli ehjällä kuusikolla. Nyt jää vähän mietittävää ensiviikolle kun tosipelit alkavat. Tänään pelasimme huonon pelin ja tulos oli sen mukainen. Tulevissa pudotuspeleissä meidän pitää pelata hyvin ja mitään emme saa ilmaiseksi, toivottavasti tämän päivän peli oli pelaajille oppitunti siitä.

Tulevia pudotuspelejä Ville odottaa päivän tapahtumista mielin luottavaisena: -Olemme pelanneet näitä pelejä muutamana peräkkäisenä vuotena, luotto pelaajiini on vahva. Kenet tahansa kohtaammekaan niin omalla hyvällä pelillä etenemme pitkälle. Uskon ja toivon, että edessä ovat kauden parhaat pelimme.

Maanantaina Mestaruusliiga järjestää Helsingissä valintatilaisuuden, jossa runkosarjan neljä parasta pääsevät valitsemaan vastustajansa. Runkosarjan voittanut Valepa saa avausvuoron ja Tiikerit valitsee toisena, ennen runkosarjassa kolmanneksi sijoittunutta Hurrikaania. Runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Sampo saa vastaansa nelikosta Loimu, Etta, Lakkapää ja Saimaa valitsematta jääneen joukkueen. Tuo tilaisuus on nähtävissä suorana lentopallon Mestaruusliigan nettisivulla kello 14.

-Hurrikaani tiedotus-