Lauri Rantaselle ei riittänyt yksi pohjanmaalaistaustainen pelaaja joukkueessa vaan Karri Kutinlahden kaveriksi Loimaalle saapuu viime kaudella Team Lakkapäässä passarina pelannut Matti Toivola. Viime kaudella liigadebyyttinsä tehnyt Toivola on Nurmon Jymyn kasvatti, jolle entuudestaan Hurrikaanista on tuttuja Kutinlahti ja Tapio Toiviainen. – Olen kuullut Karrilta paljon positiivista seurasta ja valmennuksesta. Nyt pääsen ammattimaiseen seuraan, joten odotan kehittyväni pelaajana lisää, mies tunnustaa. Toivola lähti viime kauteen kakkospassarin roolissa, mutta Arash Dosanjihin loukkaannuttua 21- vuotias Toivola sai vastuuta enemmän kuin uskalsi odottaa. – Oli kyllä mielenkiintoinen kausi. Sain pelata paljon, myöntää välierissäkin Hurrikaani vastaan pelannut pohjalainen. Runkosarjassa mies kirjautti 18 pistettä ja pudotuspeleissä 11 pistettä.

Tällä hetkellä Toivola on ainoa sopimuksenalainen passari loimaalaisten riveissä, joten ykkös- tai kakkospassarin roolista ei ole vielä sen enempää tietoa. Pohjalaiseen tapaan uunituore Hurrikaanipelaaja uhoaa laittavansa kenet tahansa koville peliajan suhteen. – Tulen tekemään kaikkeni, että saan pelata. En päästä mahdollista ykköspassaria siinä suhteessa helpolla.  Lentopallon lisäksi Toivola on pelannut aina Suomisarjaan saakka pesäpalloa ja miehen taskusta löytyykin leirimestaruus C-pojista. Pesäpallossa pelipaikka on ollut siepparina, joten sopimuksen myötä Hurrikaania pesäpallo-osaaminen paranee entisestään.

Matti Toivola passihommissa välieräsarjassa

Päävalmentaja Lauri Rantaselle uusin pelaajasopimus on mieluinen. – Saatiin juuri toivottu passari. Matti on pelimies ja tekee kanssapelaajistaan parempia. Hänellä on kyky käyttää parhaita ominaisuuksiaan maksimaalisella tavalla hyväkseen. Sen lisäksi itseluottamus on ilman muuta selvä vahvuus, kuvailee Rantanen. Rantanen paljastaa sen verran, että joukkueen toinen passari tullee ulkomailta, mutta nimeä tai kansallisuutta valmentaja ei vielä paljasta. Sen verran neuvottelut ovat vielä kesken. Onkin todennäköistä, että seura julkistaa seuraavaksi uuden yleispelaajan, joka myös saapuu ulkomailta.

 

-Hurrikaani tiedotus-