Hurrikaani – Vantaa Ducks 3-0 (25-23,25-19,25-22)

Hurrikaani- Loimaa kuittasi keskiviikkoisen tappion Vantaa Ducksin kustannuksella. Isännät tulivat ryminällä otteluun, ja pitkään näytti, että vantaalaiset jäävät statistin rooliin. Ducks sortui ensimmäisessä erässä kahdeksaan syöttövirheeseen, mikä heikensi joukkueen mahdollisuuksia yllättää kotijoukkue. – Tehtiin ihan liikaa syöttövirheitä. Kun kolmanteen erään helpotettiin syöttöä, pääsi Hurrikaani hyökkäämään hyvin, Ducks- valmentaja Juho Rajala puhisi. Ducks saapui Loimaalle viiden ottelun voittoputkessa. Se oli ennen illan ottelua kuntopuntarin kärkipaikalla, ja lauantaisesta kohtaamisesta odotettiin isäntien kannalta haastavaa. Osittain vantaalaisvieraat siinä onnistuivatkin, mutta yleispelaajien vaatimaton panos heikensi vierasvoiton mahdollisuuksia. – Meillä nuoret yleispelaajat eivät päässeet sille tasolle, millä ovat pelanneet edellisissä voittopeleissä, Rajala myönsi.

Hurrikaanin peli oli perustekemistä, ei loisteliasta, mutta tarpeeksi tehokasta. Inoslav Krnic ruokki avainpelaajiaan tasaisesti, eikä Ducks päässyt torjuntapelissä juhlimaan. Vieraiden puolustukseksi on sanottava, että se puolusti jatkopallotilanteissa hyvin, primus motorina hääri Pasi Hyvärinen.

– Tehtiin vähemmän virheitä erien lopuissa kuin vastustaja. Tämä toimi meiltä hyvänä kasvojenpesuna, Hurrikaanin parhaana palkittu Karri Kutinlahti (11pist.4.torj.) analysoi.
Kotivoiton merkitystä himmensi Antti Ropposen loukkaantuminen kolmannen erän alussa. Ropponen tippui ilkeän näköisesti oman hyökkäyssuorituksen jälkeen pallon päälle, jolloin nilkka pyörähti ympäri. Heti pelin jälkeen ei ollut vielä tietoa vamman vakavuudesta.

-HurrikaaniMedia-