Rantaperkiön Isku – Hurrikaani 0-3 (18-25,19-25,21-25)

Hurrikaani matkasi perjantai- iltana Tampereelle Pyynikille Suomen cupin pariin. Kotijoukkue Rantaperkiön Isku ei tällä kertaa onnistunut kiusaamaan ennakkosuosikkia vaan loimaalaiset laittoivat Iskun pakettiin suoraan kolmessa erässä. Jussi Heino oli erityisen tyytyväinen joukkueen peli- ilmeeseen ja asenteeseen, joka ei missään vaiheessa ottelua lipsunut.

– Sanoinkin sälleille pelin jälkeen, että peli- ilme oli ammattimainen alusta loppuun saakka.

Heino joutui osittain pakon sanelemana muuttamaan normaalia seitsikkoa. Pyynikillä multitalentti Tapio Toiviainen oli keskipelaajana ja Kasimir Vuorinen pääsi toisen erän puolivälistä saakka kentälle, pelaten loppuun saakka.

– Kassu pelasi hyvin. Alussa taisi olla hiukan jännitystä, mutta otteet paranivat koko ajan pelin aikana. Tosi hieno sisääntulo otteluun, Heino kiitteli yleispelaajaansa.

Puhdas kolmieräinen voitto oli Hurrikaanilla erinomainen tulos. Isku on tällä hetkellä ykkössarjassa kolmannella sijalla, eikä se missään nimessä ole mikään heittopussi.

– Saatiin puolen tusinaa näyttäviä torjuntoja, sekä saman verran muita torjuntoja. Sen lisäksi puolustettiin hyvin, joten voittoon voin olla tyytyväinen, Heino summasi.

Paluu Pyynikille oli varsinkin Vuoriselle iso juttu. Pelasihan Vuorinen Iskussa, ennen kuin palasi takaisin Loimaalle.

– Kyllä jännitti ennen matsia. Ei tällä tavalla olekaan jännittänyt pitkään aikaan. Tuttu joukkue, tuttu pelipaikka ja pitkä pelaamattomuus taisivat olla syynä, lähes puolitoista vuotta tosipeleistä telakalla ollut Vuorinen myönsi.

Heino ei anna joukkueelleen juurikaan lepoa, koska valmentajan sanojen mukaan paluu ”pajalle” tapahtuu sunnuntaina. Maanantaina joukkue matkaa Puolaan ja tiistaina on CEV- cupin ensimmäisessä osaottelussa vastassa kivikova Olsztyn. – Heillä on erittäin kokenut ja taitava passari, joka pyörittää peliä hienosti, tiesi Heino tulevasta vastustajasta. Myös suunnitelmat otteluun olivat selvillä.

– Pelataan fiksusti, mihinkään roiskimiseen ei ole varaa, mutta liian varovaistakaan emme saa pelata. Kun pelaamme omilla vahvuuksilla ja samalla tavalla kuin liigassa, uskoisin lopputuloksen olevan meille paras mahdollinen. Riittääkö se voittoon, on eri asia.

-HurrikaaniMedia-