Tiikerit – Hurrikaani 1-3 (19-25,27-25,22-25,19-25)

Hurrikaani jatkaa vahvassa myötätuulessa juuri oikeaan aikaan. Se nappasi jo kuudennen vierasvoiton, eikä ole vuoden 2018 puolella hävinnyt ainuttakaan vieraspeliä. Edellinen vierastappio tuli juuri Kokkolassa, joten nyt kalavelkojen makselu osui mukavaan saumaan. Enteileekö sattuma muutenkin saviseudulle kirkasta kevättä, sillä samalla hetkellä kun Karri Kutinlahti otti ottelun päättäneen torjuntapisteen, alkoi Loimaan kauppatorilla Eurojackpot-päävoiton arvonnan kunniaksi järjestetty ilotulitus.
Hurrikaanin voitto Tiikereistä tuli kauttaaltaan onnistuneen joukkuepelin ansiosta. Päävalmentajaksi lievän miesflunssan jälkeen palannut Lauri Rantanen summasi, että joukkue oli vahva jokaisella osa-alueella. – Pelattiin lopulta aika hyvin ja fiksusti. Ne virheet, jotka teimme, tulivat sellaisiin paikkoihin, jotka eivät maksaneet meille voittoa. Rantanen harmitteli ainoastaan toisen erän lopun pelaamista. Siinä joukkue teki viiteen viimeiseen syöttövuoroon kolme syöttövirhettä, joka edesauttoi Tiikerit erävoittoon. – Tuolla tavalla kuin pelaa, ei ole edes ansainnut voittoa.
Tässä vaiheessa runkosarjaa, jokainen joukkue pelaa vain ja ainoastaan voitosta ja sarjapisteistä. Kokkolasta lähti Hurrikaanin mukana kolme todella tärkeätä pistettä. – Ilman muuta voitto oli tärkeä. Se, mistä meidän pitää nyt keskustella, on se, miksi emme olleet parhaalla mahdollisella jalalla liikkeellä. Meidän kenttään tippui tänään liikaa helppoja palloja. Liike ei nyt ollut maksimaalisella tavalla, päävalmentaja pohti.
Joukkueella on nyt viikko aikaa harjoitella ja parannella lievää flunssa-aaltoa. Ensi lauantaina on luvassa todellinen pudotuspelivääntö Hurrikaanin ja Pielaveden Sampo Volleyn välillä. Rantanen myöntää, että pelissä on paljon panosta. – Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet viime vuosina kuumia ja kiivaita. Sellainen on varmuudella luvassa jälleen kerran. Ja voitolla meillä on mahdollista ohittaa Sampo sarjataulukossa ja parannella asemia. Loppuun Rantanen haluaa kiittää koko joukkueen puolesta HurriKlaania, joka oli saapunut fanibussilla kannustamaan saviseudun joukkuetta. – Kiitos faneille, hienoa kannustusta ja tsemppausta koko ottelun ajan!!
Tällä hetkellä Mestaruusliigan runkosarjan voiton on varmistanut Valepa. Sen jälkeen Lentopalloseura Etta ja Sampo taistelevat Hurrikaanin kanssa sijoista 2-4. Hurrikaanin kannalta positiivista on, että Sampon lisäksi myös Etta saapuu vielä Loimaalle. Joten panosta riittää loppuun saakka.
-HurrikaaniMedia-