KoVe – Hurrikaani 0-3 (19-25,13-25,20-25)

Mestaruusliigan kärkipään ja jumbon välinen tasoero kävi selväksi keskiviikkona Korsossa. Korson Veto ei pysynyt missään vaiheessa Hurrikaanin matkassa vaikka Luke Smith, Matti Oivanen ja Eemeli Kouki olivat poissa kokoonpanosta. Keskiviikkona Hurrikaanin pelaavaan kuusikkoon pääsi pitkältä sairauslomalta palannut Karri Kutinlahti. Lauri Rantanen muutti myös normaalia kuusikkoa sen verran, että Mauri Kurppa palasi passariksi ja Ryan Jay Owens pelasi koko ottelun yleispelaajana. Muutoksilla Rantanen halusi hiukan keventää tiettyjen pelaajien taakka, koska tällä viikolla joukkue pelaa vielä kahdesti. Vaikka ottelun asetelmat olivat hyvin selvät ja Hurrikaani ottelun ainoa voittajasuosikki, ei asennevamma päässyt yllättämään vaan vieraat jaksoivat nöyrästi jauhaa kolme erävoittoa totaalisella hallinnalla.

– Ei Korso niin luokaton ollut kuin tulos antaa ymmärtää. Me teimme heistä huonoja tänään. Pelasimme erinomaisesti joukkueena. Torjunta- puolustuspeli oli laadukasta ja hakkuri tulikuuma, Lauri Rantanen kommentoi. Rantasen mukaan tuloksen ja kolmen pisteen lisäksi isoja asioita oli Kurpan ja Kutinlahden paluu parketille. Sen lisäksi hiukan vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat, kuten Owens (11pist.) täyttivät ruutunsa erinomaisesti. – Tänään meillä riitti malttia pelata ja teimme todella vähän helppoja virheitä.

Hurrikaanille voitto Korsosta oli niin sanottu pakkovoitto. Kolme lisäpistettä vankistaa sen asemia ainakin neljän joukossa. Silti joukkueen silmissä kiiltää kolmas sija, jota se pitää nyt vahvasti omissa käsissä. Kun samaan aikaan Sampo kompastui hiukan yllättäen Joensuussa, yksi Hurrikaanin paha uhka on eliminoitu taistelussa kotiedusta. Silti, runkosarjaa on jäljellä vielä Hurrikaanin osalta kolme ottelua, joista seuraavat kaksi se pelaa jo tulevana viikonloppuna. Lauantaina Rovaniemellä vastaan asettuu Team Lakkapää ja sunnuntaina Siilinjärvellä Sampo isännöi Hurrikaania. Runkosarja päättyy kotipeliin Valepaa vastaan lauantaina 19.3

-Hurrikaani tiedotus-