Prefaxis MENEN – Hurrikaani-LOIMAA 3-1

Hurrikaani-Loimaa lähti ensimmäiseen erään hieman varovasti liikkeelle ja kotijoukkue Prefaxis MENEN otti lievän kaulan pisteissä erän alkuvaiheissa. Hurrikaani takelteli omien virheiden kanssa, mutta sai kuitenkin oman pelinsä rullaamaan ja voitti erän 23-25.

Toisessa erässä Hurrikaanin vastaanotossa selkeästi hankaloitui ja samoin syöttö helpottui. Kotijoukkue nappasi heti erän alkuvaiheissa hyvä kaulan pisteissä ja pelasi rennolla pelilllä erän loppuun saakka vieden toisen erän 25-18.

Kolmannessa erässä Hurrikaani pelasi rentoa peliä napaten 5-10 piste-eron. Vastustaja kuitenkin kipusi vähitellen rinnalle ja meni ohitse. Menen piti vahvasti oman tasonsa erän loppuun saakka vahvan syötön sitä tukiessa. Erä siis kotijoukkueelle lopulta 25-21.

Neljättä erää kuvasi koko ajan vastustajan vahva syöttö ja vastaanottopeli. Omia tehtyjä pisteitä Hurrikaanilla oli vähän ja puolustuspallot vastustaja voitti tilastoissa selkeästi. Neljäs erä kotijoukkueelle 25-22.

Nicola Giolito:

Menen ei ole fyysisesti parempi kuin me. Valepaa vastaan otimme askeleen eteenpäin, mutta tämä joukkue pelasi tasoltaan korkeaa lentopalloa. Meidän omien virheiden määrä on liian suuri. Vastustaja tekee selkeästi vähemmän virheitä ja heillä oli hyvä syöttö, 7 ässää on liian paljon. Hyviä asioita ovat hyökkäys ja torjunta. Vielä tehtävää on puolustuksessa.