Team Lakkapää- Hurrikaani 1-3 (25-16, 12-25, 13,25, 9-25)

Hurrikaanin itsenäisyyspäivä sujui mollivoittoisen alun jälkeen mallikkaasti Rovaniemellä Team Lakkapään vieraana. Pelin avauserä ei lupaillut suuria vierasjoukkue Hurrikaanin kannalta. Lakkapää hallitsi erän kulkua, Hurrikaanin hakiessa pelirytmiä. Avauserän erikoisuudeksi voidaan todeta Lakkapään hurja torjuntapeli, joukkue nappasi peräti yhdeksän torjuntaa Hurrikaanin hyökkäyksistä.

Ottelun toisessa erässä Hurrikaani tuntui edelleen uinuvan, Lakkapää eteni nopeasti 6-3 johtoon. Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko päätti herätellä joukkuetta vaihtamalla Kasimir Vuorisen kentälle Eemeli Koukin tilalle. Vuorisen tultua kentälle Hurrikaanin suunta ottelussa muuttui totaalisesti, kuten kolmen viimeisen erän numerot kertovat. Hurrikaani vei ja Lakkapää nöyrtyi lopulta kohtaloonsa ollen totaalinen altavastaaja.

-Ei Eemeli pelannut sen huonommin kuin kukaan muukaan, päätin vain herätellä porukkaa peliin mukaan. Avauserässä ei meillä ollut ajatusta mukana, ja kun Lakkapää pelasi hyvin näytettiin surkeilta. Onneksi joukkue heräsi taistelemaan ja olen todella tyytyväinen miten pelasimme ottelun viimeiset erät. Kasimir Vuorisen peliin mukaan tulo rauhoitti pelimme ja hänen teholukemat 11/+10 ovat todella hienot. Hieno juttu, että ”Kassu” onnistui. Totesi bussimatkalta Kalajoelle tavoitettu Ville Kakko.

Huomenna sunnuntaina Hurrikaani kohtaa Liiga Särkät. Särkkien valmentaja Shailen Ramdoo hämmästytti lentopalloyleisöä Joensuussa, jossa hän ajautui kovaan sanaharkkaan ja tönimiseen joukkueen hakkurin Bruno Baltarin kanssa. Lopulta tilanne rauhoittui kun järkälemäinen keskitorjuja Danilo Carvalho rauhoitti joukkueen riitapukarit.

Hurrikaanin valmentaja Kakko vitsailikin, että joukkueella on painitrikoot mukana ja Hurrikaanin nurmolainen Karri Kutinlahti voi näyttää aamuharjoituksissa muutaman painiotteen. Oman lisämausteensa otteluun antaa Särkkien kotisalin Merenojan koulun ahtaus. Matalan salin lisäksi Särkät on saanut erikoisluvan jolla päädyn 6,5m vapaa-alue pienenee 5m mittaiseksi.

 

Hurrikaanin pelaajat Kasimir Vuorinen ja Tapio Toiviainen saivat perjantaina valkolakin päähän. Hurrikaani onnittelee tuoreita ylioppilaita!

 

-Hurrikaani tiedotus-