Vaikka sarjataulukko ei anna minkäänlaista viitettä ns. isosta pelistä, keskiviikon kotipeli Korson Vetoa vastaan on juuri tällainen. Nimittäin kotijoukkueelle. Hurrikaanilla on orastava tappioputki käynnissä kun kahdesta edellisestä vieraspelistä on tullut takkiin. Sekä Valepa että Loimu osoittivat, että Hurrikaani tarvitsee voittaakseen kärkijoukkueet toimivaa hakkuripeliä. Ville Kakko painii nyt lievän hakkuriongelman kanssa. Vladimir Cedic on viimeisissä peleissä vaellellut varjojen mailla ja valmentaja toivoo serbin heräilevän taas pelaamaan totutun tehokkaasti. Vaikka tilastollisesti ykköspyssy on takonut pisteitä lähes normaalisti, mutta kehonkieli ja jäätyminen ratkaisupaikoissa kielii jonkinasteisesta henkisestä kaamoksesta. Kuten Kakko myönsi, kolmen pelin viikko on henkisesti raskas pelaajille. Ja raskaammaksi se muuttuu, jos Hurrikaani ei palaa pikimmiten voittojen tielle.

Vastustaja KoVe on alkukauden unelmastartista huolimatta vajonnut sarjassa jo yhdeksänneksi. Alkukaudesta ylistettiin konkaripassari Arto Hannin (41v) taitoja ja asennetta. Pitkän ammattilaisuran ulkomailla tehnyt Hanni piiskasi nuorta ja kokematonta joukkuetta eteenpäin ammattilaisen otteilla. Hannin lisäksi positiivisen yllätyksen otteillaan tehnyt nuori Miro Määttänen (18v) on kadottanut pelivireensä lähes täysin. Kovasta kädestä ja fysiikasta tunnettua Määttästä Korso tarvitsee yhtä kipeästi kuin Hurrikaani Cediciä.

Korson päävalmentajana debytoi tälle kaudelle Petri Sainio (48V), joka pelaajana ehti pelaamaan Suomessa kaikkiaan 248 liigapeliä. Valmennusuran Sainio on tehnyt ulkomailla Saksassa, jossa vierähti kaikkiaan viisi kautta SV Fellbachissa.

Hurrikaani ja Korso ovat liigassa kohdanneet kymmenen kertaa, joista Hurrikaani on voittanut peräti yhdeksän. Ainoan kerran KoVe on voittanut Hurrikaanin juuri tällä kaudella Vantaalla. Tällöin ottelu päättyi puhtaasti 3-0 kotijoukkueelle.

Ottelusta voi odottaa tiukkaa varsinkin, jos Cedic jatkaa aneemista hakkurointia. Muussa tapauksessa kotivoitto on lähellä.

Ottelussa lahjoitetaan vanhoja hyväkuntoisia lasten satukirjoja alueen päiväkoteihin, joten halukkaat voivat tuoda omat satukirjat peliin. Satukirjoista yritetään pitkällä erätauolla rakentamaan mahdollisimman korkea torni.

10923228_843587369038752_2866380740240039966_n

-Hurrikaani tiedotus-