Hurrikaani- Loimaa ja yleispelaaja Nooa Marttila ovat tehneet 2+1- mallisen pelaajasopimuksen. Sopimuksen myötä Hurrikaanissa Marttiloiden määrä tuplaantuu. Nooa on läpimurron Mestaruusliigaan tehneen Lukan pikkuveli, joten ensi kaudella Hurrikaanissa nähdään jälleen veljespari. Edellinen veljespari Hurrikaanissa oli Mikko ja Matti Oivanen.

-Tuli hyvä tilaisuus liittyä Hurrikaaniin. Olen kuullut pelkästään hyvää seurasta ja valmennuksesta, Marttila junior paljastaa. Nuorempi Marttila aloittaa syksyllä Loimaalla lukion toisen luokan, ja pääsee ammattimaisesti harjoittelemaan Jussi Heinon ja Inoslav Krnicin kanssa.

Vaikka isoveli pelaa samassa seurassa, päätös lähteä Kuortaneelta ei ollut helppo. Nuoren miehen mukaan vaihtoehtoja oli muitakin, mutta suurin pohdinnan kohde oli tehdä lopullinen päätös lähteä Kuortaneelta pois.

On selvää, että tulevalla kaudella veljeksiä tullaan vertaamaan keskenään, mutta siihen he ovat jo tottuneet. – Meillä on Lukan kanssa vain pieni ikäero, joten ollaan väännetty kovaa pienestä pitäen, joten se ei ole uutta kummallekaan, Nooa mainitsee.

Molemmat veljekset ovat tähän saakka kulkeneet samaa urapolkua. Kuortane ja nuorisomaajoukkueet ovat tulleet tutuksi.

Kovin paljoa Nooa(kaan) ei ehdi kesälomaa viettää, vaan nyt mies on liittynyt jo Hurrikaanin kesätreeneihin ja kesä- heinäkuun vaihteessa on vuorossa alle 20- vuotiaiden maajoukkuepelit.

Tämän kevään ja kesän aikana Kuortaneelta on lähtenyt paljon nuoria pelaajanalkuja Mestaruusliigaan. – Ikäluokka on sellainen, että pystyy lähtemään hakemaan haasteita aikuisten sarjoista, Kuortaneella valmentava Oskar Muurinen myöntää. Muurisen mukaan Hurrikaani saa nuoremmasta Marttilasta määrätietoisen ja kovan harjoittelijan, jolla on jatkossa kaikki mahdollisuudet napata pelipaikka liigasta.

Uusimman sopimuksen myötä, Hurrikaanilla on kolmen yleispelaajan kanssa sopimus (2xMarttila ja Aleksi Muukkonen).

Loppuviikosta on realistista odotella neljännen yleispelaajan sopimusjulkaisua.

 

-HurrikaaniMedia.