Hurrikaani- Loimaa sai vihdoin ja viimein puuttuvan palasen tulevan kauden palapeliinsä. Yksi lentopallojoukkueen tärkein palanen löytyi Kroatiasta kun passari Inoslav Krnic (190cm,40v) ja Hurrikaani solmivat tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Muutamien epäonnisten sattumien takia miehen saaminen Suomeen ja Loimaalle venyi hiukan oletettua myöhemmäksi. – Jonkun verran tunnen nyky- Hurrikaanipelaajia (Sakari Mäkinen, Tapio Toiviainen), koska pelasin kauden 2016-2017 Tampereella Iskussa, Krnic paljastaa. Kroatialainen on ehtinyt ammattilaisurallaan pelaamaan monessa eri maassa Suomen lisäksi. Uralta löytyy myös yli 200 maaottelua Kroatian paidassa. – Olen pelannut mm. Belgiassa, Venäjällä, Espanjassa, Ranskassa ja Bulgariassa. Krnic aloitti lentopallon pelaamisen 12-vuotiaana Mladost Zagrebin joukkueessa.

Jussi Heino tuntee uuden passarinsa hyvin omalta ammattilaisajalta. – Joskus vuosituhannen vaihteessa pelasimme Belgiassa Maaseikissa samassa joukkueessa. ”Ino” tuli silloin miesten joukkueeseen junnuna. Pari vuotta olimme yhdessä. Myös sen jälkeen olemme olleet yhteyksissä ja tosiaan Iskussa olimme uudelleen samassa joukkueessa, silloin jo päävalmentajana toiminut Heino muistelee.

Päävalmentaja pitää Krniciä erinomaisena vahvistuksena nuorekkaalle joukkueelle. Heino pitää miestä voitontahtoisena ammattilaisena, joka varmasti antaa neuvoja nuorelle Santeri Välimaalle passarin tontilla.

Kun keskiviikkona Hurrikaani matkaa Koskelle harjoitusotteluun, lupaa Heino kroatialaiselle välittömästi peliaikaa. – Niin paljon ihmiset on tästä miehestä kysellyt, että pakkohan se on ihmisille näyttää, lempääläläinen naurahtaa.

Ottelu Koskella Hurrikaanin ja Lempo-Volleyn välillä alkaa kello 18.00. Otteluisäntänä toimii Kosken kunta ja Kosken Kaiku.

-HurrikaaniMedia-