Hurrikaani- Loimaan ensimmäinen uusi pelaajavahvistus löytyi Joensuusta, Karelian Hurmoksesta. Keskipelaaja Nuutti Niinivaara solmi yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella 201- senttinen Niinivaara keräsi runkosarjassa 246 pistettä (19ässää, 55torjuntaa), millä sijoittui keskipelaajien pistepörssissä neljännelle sijalle. Keimolan Kaikun kasvatti on iästään (24) huolimatta jo kokenut liigapelaaja, otteluja miehellä on takana jo yli 150 ja liigakausia kahdeksan.

Niinivaaran ura liigatasolla on kulkenut Korson Vedon kautta Tampereelle Iskuun, josta matka jatkui nykyisen Hurrikaanivalmentaja Olli Kuoksan oppiin Ouluun ja Ettaan. Oulussa mies viihtyi neljä kautta, päätyen viime kaudeksi Hurmokseen. – Halusin jatkaa ammattimaista harjoittelua hyvässä ympäristössä ja hyvässä harjoitusympäristössä. Täällä on vielä tuttu valmentaja, joten oli helppo päättää tulla Loimaalle, mies kertaa.

Niinivaara on kotoisin Vantaalta, mutta on viettänyt suurimman osan lapsuudestaan Tampereella. Mies aloitti lentopallon harrastamisen 8- vuotiaana, kun isä ja setä pelasivat. Siitä asti lentopallo on täyttänyt kohteliaan keskipelaajan elämän.

Niinivaaralla Loimaa on tullut vastustajan paidassa tutuksi, ja senpä takia mies tietää, minkälaisen kotiyleisön eteen astelee syksyllä. – Aina kun on Loimaalla pelattu, tunnelma on ollut erinomainen. Itse asiassa, parhaat fiilikset on tullut Loimaan vierailulla, vaikka aika usein ollaan otettu täällä turpaan, Niinivaara nauraa.

Vaikka ympäristö on uusi, valmennuksesta ja valmentajasta Niinivaaralla on faktatietoa. – Olli (Kuoksa) osaa asettaa vaatimustason arkeen. Olli arvostaa pelaajia ja henkilökuntaa, mikä näkyy tekemisessä, Niinivaara kuvailee päävalmentajaa.

Keskipelaajalla on tavoite päästä uralla jossain vaiheessa ulkomaille, mutta mikään kiire asian suhteen ei ole. – Haluan kehittyä edelleen pelillisesti, fysiikka on vahvuuteni, mutta muilla osa- alueilla on parannettavaa vielä. Ennen kaikkea haluan tasaisuutta otteisiini.

On hyvin todennäköistä, että Niinivaaraa ei kesän aikana kovinkaan paljon nähdä Loimaalla. Mies on valittu maajoukkuerinkiin ja kesä tullee olemaan kiireinen. Vuorossa on Kultaisen liigan ottelut, EM- kisat ja syys- lokakuun vaihteessa olympiakarsinnat. – Kultaisessa liigassa haluan pelata, sekä kokea ensimmäiset arvokisat, mies myöntää.

Ihan pelkästään lentopalloa nuoren miehen elämä ei ole. Mies aloitti viime syksynä Tampereen yliopistossa tietotekniikan opiskelut, joten tylsää ei tule olemaan jatkossakaan.

Hurrikaanilla on nyt koossa kolme pelaajasopimusta: Nooa Marttila, Miika Haapaniemi ja Niinivaara.

Seura jatkaa intensiivisesti ainakin yhden hakkurin ja yleispelaajan etsimistä.

HurrikaaniMedia