Hurrikaani- Loimu  3-0 (26-24,25-18,25-17)

Hurrikaani ja Raision Loimu kohtasivat toistamiseen viikon sisällä. Vaikka pelipaikkakunta oli vaihtunut Uudestakaupungista Ruskoon, eivät voimasuhteet olleet kuitenkaan muuttuneet mihinkään. Edelleen Hurrikaani hyökkäsi laajalla rintamalla vaikka ensimmäisen erän erävoitto tulikin vasta pitkän kaavan kautta. – Loimu pelasi ensimmäisen erän hyvin. He saivat hyviä ja ennen kaikkea kovia onnistumisia, joilla pääsivät aina jatkopalloille saakka. Meiltä ei ensimmäisessä erässä oikein muut onnistuneet hyökkäyksissä kuin Mikko Oivanen, Lauri Rantanen referoi.

Mikko Oivanen ohittaa Loimun torjunnan

Mikko Oivanen ohittaa Loimun torjunnan

Kun Hurrikaani oli saanut avauserän kangertelut pois, käynnistyi musta-keltainen pyörremyrsky ja tulosta alkoi tulla. Viisi syöttövirhettä ja kymmenen ässää kuvastaa, että joukkue on entistä vaarallisempi syöttöviivan takana. Nyt ässätilastoa kaunisteli kaikkiaan kuusi pelaajaa, joista Harrison Peacock onnistui neljästi. Vaikka hyökkäysprosentti jäi 45% pintaan, ei suoria hyökkäysvirheitä tullut kuin seitsemän. – Saimme toisen erän alusta saakka ratkaisijoita laajemmalta rintamalta, emmekä olleet enää Mikin varassa, Rantanen totesi. Erityskiitoksen päävalmentajalta sai toisessa erässä kentälle vaihdettu Tomi Mutka, joka toi johtajuutta ja ääntä kentälle. – Tykkään, että kommunikoidaan kentällä. Tätä Mutka toi lisää parketille. Muutenkin halusin viikolla käydä läpi muutamia seikkoja, joissa kommunikointi helpottaa meidän pelaamista.

Tarkan passipelin lisäksi Harrison Peacock osoitti vaarallisuutensa syöttöruudussa

Tarkan passipelin lisäksi Harrison Peacock osoitti vaarallisuutensa syöttöruudussa

Kotijoukkueena pelanneesta Loimusta Rantanen kehui hakkuri Michael Chemosta, jonka yhteispeli passari Ville Junturan kanssa paranee päivä päivältä. Samoin amerikkalaispelaajat oppivat Dragan Mihailovicin pelitaktiikkaa ja pääsevät paremmin sisälle peli-ideologiaan.

– Meiltä kaikkiaan sellainen ok peli. Kolmannessa erässä peli hiukan repesi kun Loimu laittoi kaikki junnut kentälle. Muuten pelattiin aika tasaisesti.

Hurrikaani jatkaa ensi viikolle tiiviin harjoittelun merkeissä. Alkavalla viikolla ei ole luvassa yhtään harjoituspeliä, mutta sitä seuraavalla viikolla on kaksi peliä Rantaperkiön Iskua vastaan. Ensin tiistaina 4.10. pelataan Tampereella ja torstaina Iskua vastaan Loimaalla.

-Hurrikaani tiedotus-