Hurrikaani – Vantaa Ducks 3-1 (25-15,16-25,25-20,25-15)

Kotijoukkue Hurrikaani kukisti harjoitusottelussa Vantaan Ducksin neljässä erässä. Toista erää lukuun ottamatta kotijoukkue oli selvästi kuskin paikalla. Kahdella brasilialaiselle pelaajalla vahvistunut vantaalaisjoukkue ei joukkuepelaamisessa päässyt Hurrikaanin tasolle. – Ducksilla on paljon potentiaalia, mutta ottaa varmasti vielä aikaa, että joukkuepeli löytyy. Muutamilla pelaajilla saattaa olla vielä hiukan keskenkuntoisuutta, pohti Eemeli Kouki. Kouki oli oman joukkueen pelaamiseen melko tyytyväinen, mutta parannettavaakin mies löysi. – Muutamia asioita pitää vielä hioa vastaanotossa ja puolustuspelaamisessa. Pari kertaa pallo tippui liian helposti meidän kenttään, kritisoi kokenut yleispelaaja.
Jussi Heino on harjoituspeleissä kierrättänyt pelaavaa seitsikkoa paljon, eikä keskiviikon peli tehnyt siinä suhteessa poikkeusta. Liberona täyden pelin sai tililleen Peter Vuorinen, joka parantaa otteitaan peli peliltä. Myös kilpailu pelipaikoista käy kiivaana, sillä yleispelaajan tontille on tarjolla neljä kovaa pelimiestä.
Kun kauden alkuun on aikaa reilut pari viikkoa, myöntää Kouki avauksen pyörivän jo aika ajoin mielessä. – Kyllähän sitä miettii, mutta mennään kuitenkin vielä päivä kerrallaan. Kausi alkaa sitten kun on sen aika, tietää Kouki.

Kun Hurrikaanilla on alla pitkä ja tiivis harjoitusjakso ja muutama harjoituspeli, alkaa Koukin sanojen mukaan joukkuehenki löytyä. – Meillä ei ole mitään maailmantähtiä, mutta materiaali on silti kova ja laaja. Tulemme varmasti pelaamaan tasokasta lentopalloa ja taso ei laske, vaikka emme aina ykkösmiehistöllä pelaisikaan.

-HurrikaaniMedia-