Täksi kaudeksi Loimaalle saapunut Nicola Giolito on vapautettu tehtävistään. Loppukauden joukkuetta valmentaa kakkosvalmentaja Lauri Rantanen. Italialaisvalmentajan viimeiseksi peliksi jäi viime sunnuntain kirvelevä kotitappio Lentopalloseura Ettaa vastaan. Gioliton alaisuudessa viime kauden hopeamitalisti saalisti pelaamassaan 21 ottelussa 12 voittoa ja 9 tappiota. Sarjasijoitus on neljäs.

Seuran johto päätyi äärimmäiseen ratkaisuun pitkälti heikohkosti sujuneen runkosarjan takia ja siksi, että joukkueen peli-ilme on ollut läpi kauden aneeminen. Myöskään joukkueen pelin taso ei ole pysynyt tasaisena vaan pelillinen suorittaminen on ollut koko ajan ylä- ja alamäkeä. Viimeinen niitti oli sunnuntainen tappio 2-3, vaikka joukkue johti ottelua jo 2-0.

Rantanen ei ole täysin untuvikko päävalmentajan pestissään Mestaruusliigassa. Loimaan Jankkoa toistakymmentä vuotta valmentanut luokanopettaja oli Gioliton tuuraajana Mestaruusliigan kolmella ensimmäisellä kierroksella, jolloin italialainen oli EM-kisoissa Suomen maajoukkueen kanssa. Näistä peleistä Hurrikaani otti puhtaat 3-0 voitot.

Joukkueen muu kokoonpano pysyy samanlaisena. Rantanen johtaa joukkuettaan jo tänään Loimaalla kun Hurrikaani kohtaa Pielaveden Sampon.

(uutista päivitetään päivän aikana lisää)

-Hurrikaani tiedotus-