Hurrikaani- Loimaa on solminut kolmen vuoden sopimuksen Loimaan Jankon kasvatin Peter Vuorisen (17v) kanssa. Vuorinen pelaa liberon tontilla ja on ollut koko kesän Hurrikaanin kesäringissä. Jo viime kaudella Vuorinen pääsi haistelemaan liigatason harjoittelua, mutta nyt Jussi Heinon alaisuudessa Vuorinen on viettänyt koko kesän hikoillen Hurrikaanin treeneissä. – Kova vaatimustaso ja saan Heinolta yksityiskohtaisia neuvoja erityisesti vastaanotto- ja puolustuspelaamiseen, tuore Hurrikaanipelaaja summaa.  Vuorinen on pelannut myös alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa, jossa arvostetuin palkinto oli valinta viime vuonna Pohjoismaisten kisojen tähdistökentälliseen liberoksi.

Vuorinen on toisen polven lentopalloilija, sillä isä Jukka muistetaan 80- ja 90-luvulta Jankon peliasusta.
– Kyllä isä edelleen yrittää neuvoja antaa, mutta onhan ne neuvot jo hiukan vanhanaikaisia, nauraa Vuorinen junior.

-Aivan mahtava tilanne, Heino muistetaan omalta pelaajauralta vahvana puolustuspelaajana ja nyt Jesse (Mäntylä) antaa treeneissä koko ajan neuvoja. Siinä on aivan loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana, kiittelee Vuorinen tilannetta. Mies myöntää, että tuleva kausi menee vielä liigarytmiin opetellessa ja peliminuutit pitää kerätä Jankon kakkossarjajoukkueessa, mutta tulevaisuudessa tähtäin on olla Hurrikaanin ykköslibero. – Olen aina miettinyt katsomossa, miltä tuntuisi olla Hurrikaanipaidassa kentällä kotipelissä. Se haave on kytenyt jo pitkään takaraivossa, joten sitä unelmaa kohti harjoitellaan, Mäntylää idolina pitävä libero paljastaa.

Seuraavat kolme vuotta pitää nuoren pelaajan kiireisenä. Syksyllä alkaa lukion toinen vuosi, jossain välissä pitäisi ehtiä suorittamaan ajokortti ja lukion jälkeen odottaa myös armeija. – Ainakin vielä pyrin saada lukion alta pois kolmessa vuodessa ja ajokortin suorittaminen tulee kanssa ajankohtaiseksi aivan kohta, ensi helmikuussa 18- vuotta täyttävä Vuorinen miettii.

 

Jesse ”Pulla” Jokinen sisällöntuottajaksi

Loimaalaiselle urheilukansalle Pulla Jokinen on tuttu mies. Isoimmat kannukset 23-vuotias Jokinen on tähän saakka ansainnut pesäpallon ja Loimaan Palloilijoiden sosiaalisen median pyörittäjänä, mutta nyt Jokinen saa näyttöpaikan isommassa organisaatiossa ja sitä myöten myös vastuu lisääntyy. Tähän mennessä miehen isoin projekti on ollut Matti Oivasesta kertova ”Keskitorjujan kunniajuoksu”- dokumentti parin vuoden takaa, joka kertoo Oivasen yhdistetystä pesis- ja lentopallourasta.

LINKKI, KESKITORJUJAN KUNNIAJUOKSU: www.youtube.com/watch?v=eeOoT4HnwTE

-Olen penkkiurheilija viimeisen päälle. Seuraan kaikkea urheilua ja lentopallo on alkanut kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän. Kun osa Hurrikaanin pelaajista on aikaisempina vuosina pelannut kesäisin pesäpalloa, on pelaajat tulleet sitä kautta tutuiksi. Ja pakko myöntää, että todella urheilullisia ja fiksuja pelaajia on Hurrikaani täynnä, Jokinen kiittelee.

Jokisen roolia ei vielä ole tarkemmin määritetty, mutta sosiaalisen median hyväksikäyttö on yksi miehen isoin osa-alue. – Tarkoituksena on tehdä jotain sellaista, mitä muut seurat eivät vielä ole tehneet. Mitä se sitten pitää sisällään, on vielä avoinna. Ideoita on paljon, seuraavaksi aletaan työstämään niitä.

 

-HurrikaaniMedia-