Savo Volley – Hurrikaani 2-3 (22-25,25-17,25-15,18-25,10-15)

Tällä viikolla Hurrikaani ja Savo Volley hakivat jo pudotuspelituntumaa kun joukkueet kohtasivat neljän päivän sisällä kahdesti. Jo keskiviikkona Loimaalla Hurrikaani oli suvereeni ja se jatkoi samalla intensiteetillä lauantaina Siilinjärvellä, joka tunnetaan paremmin pesäpallopaikkakuntana. Tälläkin kertaa Hurrikaani oli parempi ja pommitti Savo Volleyn kuuluisaan Mantun monttuun. Voitto Savosta oli Hurrikaanille kauden kolmas, se on kova saldo siihen nähden, että savolaiset ovat saaneet täksi kaudeksi erittäin vahvan joukkueen, jota povataan Valepan suurimmaksi haastajaksi kohta alkaviin pudotuspeleihin.

Savolaisille joukkueilla (Sampo,Leka,Savo Volley) ja Hurrikaanilla on aina ollut kiihkeät taistelut voitosta. Tälläkin kertaa lämpö joukkueiden välillä syttyi lähes ilmiliekkeihin. Nyt hampaisiin joutuivat rajamiehet, joista Tomi Rumpusella oli vahva ja säälimätön näkemys: – En ole tällaista kotiinpäin vetoa nähnyt. Koskaan ei tiennyt, mihin suuntaan lippu näyttää, Rumpunen puhisi. Vaikka tuomaritoiminnasta oli keskiviikon tapaan paljon purnaamista, lopulta Hurrikaani onnistui pitämään oman pelin tason paremmin kasassa ja kuittaamaan sarjapisteet. – Mennään peli kerrallaan eteenpäin. Huomenna seuraava koitos Rovaniemellä ja koitetaan pitää oma peli kasassa ja miehet terveenä.

Päävalmentaja Jussi Heino antoi joukkueelleen kiitettävän arvosanan menneestä runkosarjasta. Lauantainen ottelu oli Hurrikaanille kuin kausi pienoiskoossa. – Me ollaan oltu tasaisia tämän kauden aikana.

Tasonheilahdukset ovat olleet pieniä. Tänään toinen ja kolmas erä oli meiltä huonoja. Ei tehty asioita kuten oli suunniteltu, vaan sooloiltiin, referoi Lempäälän Jortikka suojattejaan. Kahden huonon erän jälkeen ”rakkikoirat” laittoivat jälleen työhaalarit päälle ja alkoivat toteuttamaan suunniteltua pelitapaa. Se pelitapa oli samalla myrkkyä savolaisille. Hurrikaanin neljännen erän hyökkäysprosentti oli 85 ja viidennen peräti 90. Eikä kummassakaan syntynyt yhtään suoraa hyökkäysvirhettä!

Hurrikaani on tällä hetkellä melkoisessa otteluruuhkassa. Eikä se helpota jatkossakaan. Sunnuntaisen Rovaniemen visiitin jälkeen joukkue pelaa jo keskiviikkona Akaassa ja päivää myöhemmin runkosarjan päätösottelussa Loimaalla verkon toiselle puolelle asettuu Kokkolan Tiikerit.

-HurrikaaniMedia-