Hurrikaani – Korson Veto 3-0 (25-22,25-12,25-23)

Hurrikaanin kova taistelu Mestaruusliigan kolmannesta sijasta Leka Volleyn kanssa jatkuu. Eroa on Lekan hyväksi vielä kaksi pistettä, mutta Hurrikaanilla on kolme peliä vähemmän pelattuna.

Suomen cup-viikonlopun kaksi kovaa peliä oli saanut Nicola Gioliton muuttamaan kokoonpanoaan sarjajumboa vastaan. Matti Oivanen ja Dima Dolgopolov istuivat siviilit päällä katsomossa, joten nyt enemmän vaihtopenkillä olleet pelaajat saivat mahdollisuuden. Kasimir Vuorinen ja erityisesti Ryan Jay Owens (16pist.5ässää) olivat nyt joukkueen ykkösnyrkissä Tuomas Koppasen tavoin. Myös Tomi Mutka oli kentällä läpi ottelun. Vaikka Owens oli pisteiden valossa joukkueen ykkönen, ei yhdenkään vaihtopelaajan tarvitse hävetä peliään. Kaikki täyttivät ruutunsa hyvin. Mutkan pelaamista on pitkin kautta saanut ihastella ja mies jatkaa edelleen käsittämättömän kovalla tasolla, kun viime kausi meni täysin pilalle polvioperaatioiden takia.

Koven joukkueenjohtaja Esa Parvianen hoitaa johtotehtävien ohessa myös joukkueen tiedotusvastaavan hommia

Koven joukkueenjohtaja Esa Parvianen hoitaa myös joukkueen tiedotusvastaavan hommia, joten kiirettä pitää pelin aikana.

– Meillä olisi nyt nuorten miesten aika lunastaa niitä lupauksia, joita heihin on laitettu. Näin Koven valmentaja Petri Sainio totesi äänessä jo hiukan epätoivoa. Joukkue kaipaa kentälle tänään lievän loukkaantumisen johdosta vaihtopenkillä istunutta Toni Kankaanpäätä. Kokeneen Kankaanpään ollessa poissa parketilta, Koven nuori joukkue on ilman pelillistä johtajaa. Tällä hetkellä Karl Külaots, Antti Vallin ja Miro Määttänen ovat kaukana viime vuoden tasostaan. Positiivinen yllätys sen sijaan oli keskipelaaja Lassi Nurmisen pelaaminen. Miestä olisi tänään voinut käyttää enemmänkin hyökkäysten päättäjänä, mutta Joel Laakso ei jostain syystä antanut Nurmiselle tarpeeksi palloa. – Meille tulee hetkiä, jolloin pelaaminen ei kiinnosta. Nyt toinen erä oli juuri sellainen. En tiedä mistä se johtuu, Miro Määttänen ihmetteli.

Vaikka erälukemat toista erää lukuun ottamatta olivat melko tasaiset, Hurrikaanille ei lopulta ollut mitään hätää vierasjoukkueen kanssa. KoVe teki erien lopuilla helppoja virheitä ja antoivat voiton avaimet kuin tarjottimella Hurrikaanille. Tämän asian huomasi myös juuri Suomen maajoukkueen kanssa jatkosopimuksen solminut Giolito. – Itse teimme vähän virheitä ja vastustaja lahjoitti meille aika monta pistettä. Emme mekään tänään ihan parasta lentopalloa pelanneet, mutta tärkeät kolme pistettä otimme.

Tomi Mutka ja Kosti Shumov matkalla torjumaan

Tomi Mutka ja Kosti Shumov matkalla torjumaan

Kova ottelutahti jatkuu Hurrikaanilla koko viikon. Lauantaina se matkustaa Iskun vieraaksi Tampereelle ja sunnuntaina Loimaalle saapuu Etta.

-Hurrikaani tiedotus-