Hurrikaani päättää historiansa 12.liigakautensa runkosarjan osalta torstaina. Loimaalle saapuu Kokkolan Tiikerit, joka taistelee runkosarjan seitsemännestä paikasta Team Lakkapään kanssa. Kotijoukkueelle panoksena on vielä runkosarjan voitto, jossa sen kilpakumppani on Valepa.

Kauden kolme aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet Hurrikaanille. Tiikerit on kertaalleen Kokkolassa venyttänyt ottelun viidenteen erään saakka, mutta voittoon saakka kokkolalaiset eivät tällä kaudella Hurrikaanin kustannuksella ole yltäneet. Nyt pitää muistaa, että Tiikerit on edellisen kerran jälkeen vahvistunut yleispelaaja Niklas Seppäsellä, joka alkukauden paranteli itseään loukkaantumisen johdosta. Ennen Seppästä Tiikerit napsi 1,04 pistettä per ottelu kun Seppäsen mukaantulon jälkeen pistetahti on 1,40.

Hurrikaani pelaa keskiviikkona Akaassa runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun ja siitä lopputuloksesta riippuu paljon, minkälaisia panoksia torstaille on jäljellä. Jos Hurrikaani kuittaa Akaasta voiton, ja vielä kolmen pisteen arvoisesti, on sillä mahdollisuuden runkosarjan voittoon. Jussi Heinon ”rakkikoirat” ovat hivuttautuneet kuin varkain kamppailemaan runkosarjan piikkipaikasta. Kun alkukaudesta katseet olivat kahdessa suuressa, hallitsevassa Suomen Mestarissa Valepassa ja Savon uudessa lippulaivassa Savo Volleyssa, ovat loimaalaiset saaneet hioa peliään kuosiin medialta piilossa. Nyt Hurrikaanilla on yhdentoista ottelun voittoputki, jonka aikana se on kukistanut Valepan kerran ja Savo Volleyn kahdesti. Ja vielä ilman tämän valtakunnan ehkä kovinta yleispelaajaa Eemeli Koukia.

Tiikerit ovat mestaruusvuosien jälkilöylyissä kohdanneet arkirealismin. Mestaruuskrapula on ollut kova ja mestaruusjuhlien hintaa maksetaan edelleen. Jussi Jokinen on joutunut painimaan talouden tasapainottamisen kanssa toimistolla pitkiä päiviä ja päävalmentaja Mikko Keskisipilä on joutunut työskentelemään edeltäjiään nimettömämmällä joukkueella. Lähtökohtiin peilaten Jokinen ja Keskisipilä ovat onnistuneet tehtävässään vähintäänkin tyydyttävästi.

Saviseudulla ollaan tilanteessa, jossa viime keväänä otettiin lusikka kauniiseen käteen ja tehtiin pitkästä aikaa monivuotinen suunnitelma. Mitä tahansa voi loppukauden ja pudotuspelien aikana tapahtua, mutta eräänlaisesta yllätyksestä voidaan Hurrikaanin kohdalla puhua. Heino on verrattain lyhyessä ajassa saanut pelityylin iskostettua jokaisen pelaajan pääkoppaan. Joukkueen itseluottamus on tapissa voittoputken ansiosta ja tällä hetkellä joukkue pelaa erinomaista lentopalloa.

Hurrikaani-Loimaa haluaa muistuttaa, että vielä torstaiseen 28.2. asti voi tehdä vakiopaikka varauksia!
ALLA OHJEISTUS!

-HurrikaaniMedia-