Hurrikaani – Team Lakkapää,Rovaniemi 3-0 (25-14-25-8,25-19)

Sarjajohtaja Hurrikaani kylvetti sarjajumbo Team Lakkapään Loimaan lauantai- illassa tylysti. Ottelu kesti vain tunnin, mikä osaltaan kertoo Hurrikaanin ylivoimasta. Kotijoukkueen tehosaldo oli +37 ja Lakkapään vastaava lukema oli -11.
Isännät aloittivat tehokkaasti ja kahden ensimmäisen erän aikana se ei antanut vieraille minkäänlaisia mahdollisuuksia. Ylivoimasta kertoo paljon, että kahden ensimmäisen erän aikana Lakkapää sai kokoon ainoastaan 22 pistettä!

– Ei jäänyt mitään kerrottavaa tästä illasta, Olli Saarenmaa tuhisi. Saarenmaa oli joukkueensa harvoja onnistujia 12 pisteellä. Kun ykköshakkuri Regan Fathers oli poissaolojen takia siirretty yleispelaajaksi, sai Saarenmaa pelata hakkurina läpi ottelun.

– En missään nimessä hyväksy, että osalla pelaajista kehonkieli oli jo ennen ottelua alistunut, Henri Tuomi tilitti.

Tuomen joukkueesta poissa kokoonpanosta olivat Joel Juurinen, Miikka Lemola ja Gavin Taylor.
Jussi Heino vaihtoi kahden erän jälkeen kentälle Tino Vuoren ja Lauri Vanhasen. Sekään ei muuttanut ottelun kulkua millään tavalla. Nuorisokaartin jatkoi tehokasta pelaamista, eikä rovaniemeläiset päässeet kuin parin pisteen päähän ajoittain. Koko ottelun passarina operoinut Santeri Välimaa palkittiin Hurrikaanin parhaana pelaajana, eikä syyttä. 18- vuotias viihtyi kentällä kuin kokeneempikin passari.

– Vastaanotto oli hyvää, joten pääsin pyörittämään peliä helposti. Täytyy antaa kiitosta meidän hyökkääjille, olivat tehokkaista, Välimaa kertasi.

Kolme pistettä ja kotivoitto on ainoa asia, joka tästä illasta kannattaa muistaa. Kaikki muu voidaan- ja pitää unohtaa. Ottelu ei ollut Mestaruusliigan arvoinen tapahtuma, sillä tasoero oli valtava.
Hurrikaani on seuraavan kerran tositoimissa ensi viikon torstaina, kun se matkaa Raisioon Loimu vieraaksi.

-HurrikaaniMedia-