Hurrikaanin matka sunnuntaiksi suuntautui Joensuuhun paikallisen Liiga-Riennon vieraaksi. Ottelun piti olla läpihuutojuttu Hurrikaanille, mutta asenteen ja taistelun puute teki taistelusta tiukan. – Meillä ei oikein ollut halua pelata ja taistella palloista. Sellaista puolittaista tekemistä, puhisi Ville Kakko. Kakon mukaan malttia ja nöyryyttä olisi tarvittu huomattavasti enemmän. – Helppoja palloja jäi meidän kenttään liikaa. Oikeastaan olen tyytyväinen vain kahteen sarjapisteeseen vaikka kaikki kolme tästä pelistä olisi pitänyt ottaa.

Hurrikaanin tilastoista löytyy muutama merkillepantava asia. Yleispelaaja Eemeli Kouki ei 15 passista saanut tehtyä yhtään pistettä vaan miehen ainoa piste tuli ässäsyötöllä. Mestaruusliigassa on vaikea voittaa pelejä, jos yksikin kuusikon pelaajista vaeltaa näin sumussa kuin Kouki sunnuntaina. Koukin paikalle viidenteen erään Kakko laittoi Tapio Toiviaisen, joka kahdella perättäisellä torjuntapisteellä oli voittamassa ratkaisevaa erää Hurrikaanille. – Tapsa tuli pahaan paikkaan sisälle: Viides erä ja kotijoukkue pelannut lähes hurmiossa oman joukkueen ollessa lievässä sekasorrossa. Siihen nähden aivan kelvollinen sisääntulo, kiitteli Kakko.

Jos Koukilla oli heikompi päivä, Vladimir Cedic osoitti olevansa kovemmassa kunnossa kuin viime kaudella. Kaikkiaan 31 pistettä 53% hyökkäystehoilla on kova lukema. Samaten Matti Oivasen 7 ässäsyöttöä. Valmennuksen mukaan Cedic ja Oivanen olivat ratkaisevassa osassa, että vierasjoukkue saalisti kaksi pistettä. Viiden erän taistelussa myös Kakko kävi kierroksilla. – Niin ****** huonot tuomarit. Jos olisimme olleet ylivoimaisia, näitä räikeitä tuomioita olisin taatusti vain naureskellut. Mutta pelimme ollessa tahmeaa, rupesin itsekin ottamaan kierroksia. Lopulta sain keltaisen kortin, mutta sen jälkeen koko joukkue ryhdistäytyi ja alkoi löytyä sitä taistelutahtoa myös meidän joukkueelta. Siihen nähden taisin ottaa oikeaan paikkaan kortin.

Hurrikaanin pelit jatkuvat alkavallakin viikolla vierasottelulla kun keskiviikkona Hurrikaani haastaa Urpo Sivulalla vahvistuneen Raision Loimun Kerttulassa.

-Hurrikaani tiedotus-