Hurrikaani vs. Isku 3-0 (25-15,25-22,25-13)

Keskiviikon pelistä odotettiin tiukkaa ja hektistä taistelupeliä. Isku oli aina viihtynyt hyvin Loimaalla ja pelit olivat hyvin usein kiivaita ja värikkäitä. Tällä kertaa näistä elementeistä ei ollut tietoakaan. Jussi Heino marssitti Liikuntahallin parketille yllättävän aneemisen rantaperkiöläissikerämän. Ilman kapteeni Tuomas Tihistä pelannut Isku oli kotijoukkueelle vain suupala. Ottelu kesti vain reilun tunnin ja toista erää lukuun ottamatta kotijoukkue vei ylivoimaiseen tapaan. Edelleen Hurrikaanin vahvuus on tehokas laitapelaaminen. Tälläkään kertaa vastustaja ei päässyt nopeaan laitatempoon käsiksi.

28-1-2015-8-1006x1024

Eemeli Kouki pääsi nauttimaan verkolla

Ainoa pelko oli, että isännät olisivat sortuneet ylimielisyyteen Tihisen poissa ollessa, mutta keskittyminen pysyi omassa pelissä. – Kyllähän ennen peliä laaditun taktiikan sai heittää romukoppaan kun herra Tihinen puuttuikin Iskun kokoonpanosta. Sinällään haasteellinen tilanne, että laadittua taktiikkaa ei kaikilta osin sitten voinutkaan alkaa toteuttamaan, Ville Kakko kommentoi. Kakko jakoi kiitosta koko joukkueelleen siitä, että asenne kesti hyvin ja itse asiassa jokainen pelaaja vaihtopelaajia myöten onnistui roolissaan erinomaisesti.

Onnistumisesta kertoo sekin, että joukkueen hyökkäysprosentti oli peräti 65%. Tällaisia lukemia ei tällä kaudella aiemmin ollut tullut. Ja kaikki libero Jesse Mäntylää ja Karri Kutinlahtea lukuun ottamatta pääsivät ottelussa pisteille. Kolmannen erän lopulla Turtles-kolmikko (Tapio Toiviainen, Kutinlahti, Kasimir Vuorinen ) otti langenneesta vastuusta kaiken irti. Vuorinen torjui kahdesti peränjälkeen Samuli Kaislasalon ja Toiviainen hyökkäsi hakkurin paikalta 100% tehoilla. – Meillä vaihtopelaajat paikkasivat ykköskuusikkoa hyvin. Jo neljännen kerran peräkkäin joukkueen parhaana palkittiin Eemeli Kouki. Koukille merkattiin tällä kertaa 14 pistettä hyökkäysprosentin ollessa 70.

28-1-2015-13-1024x683

Kasimir Vuorinen käväisi tehokkaasti kentällä

Iskun valmentaja Heino ei mennyt kapteeninsa poissaolon taakse. – Kyllä meidän olisi pitänyt enemmän taistella ja yrittää. Yhden miehen poissaolo ei saa näkyä näin dramaattisesti. Annoimme liikaa helppoja pisteitä Hurrikaanille. Isännät myös pelasivat hyvin, siitä ei pääse mihinkään. Heillä oli passarilla (Kalle Määttä) hurja päivä, emme päässeet ollenkaan kiinni Hurrikaanin hyökkäyksiin, myönsi Iskun kokenut valmentaja.

Hurrikaani lopettaa tammikuun Sastamalassa lauantaina. Valepa isännöi kohtaamista, joka alkaa kello 17.00 Vexve-areenalla.

-Hurrikaani tiedotus-