Hurrikaani haluaa olla tänäkin vuonna tekemässä hyvää ja jakamassa joulumieltä kaikille. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä lahjoja loimaalaisille lapsille ja nuorille, jotka voivat muuten jäädä ilman lahjoja. Keräys järjestetään yhdessä MLL Loimaan Kaupunki yhdistyksen sekä Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin kanssa. Keräyspaikkana toimii tänä vuonna Loimaan pääkirjasto sekä Hurrikaanin kotiottelu 3.12. , Hurrikaani-Tiikerit.

Keräyspisteissä on joulukuusi, joka on koristeltu pakettikortein. Korttiin on merkitty lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Lahjapaketin päälle kiinnitetään pakettikortti, johon kirjoitetaan lahjan sisältö. Yhtä pakettikorttia kohden otetaan vastaan vain yksi lahja.

Lahja voi olla ostettu tai itse tehty, mutta sen tulee olla käyttämätön. Rahalahjoja ei voida ottaa vastaan, mutta lahjakortti on mahdollinen. Lahjapaketti toimitetaan keräyspisteeseen ennen keräysajan päättymistä.

OHJEET PÄHKINÄNKUORESSA:
1) Nouda pakettikortti keräyspisteiltä (kortti kertoo lahjansaajan iän sekä sukupuolen), Kaupungin pääkirjasto tai 3.12. pelattava liigaottelu, Hurrikaani-Tiikerit.
2) Hanki lahja ja paketoi se. Lahja voi uusi tai itse tehty käyttämätön lahja.
3) Paketoi lahja!
4) Merkitsi pakettikorttiin mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjan sisältöä esim. vaatteen koko ja väri, pelin nimi jne.
5) Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Kortin voi myös teipata kevyesti lahjaa niin, että se on edelleen irroitettavissa. Pakettikortti vaihdetaan antovaiheessa lapsen nimen sisältävään korttiin.
6) Vie lahja oman alueesi keräyspisteeseen:
Loimaan Pääkirjasto / Liigaottelu, Hurrikaani-Loimaa – Tiikerit 3.12. klo 18:30, Loimaan Liikuntahalli.