Viikon päättää sunnuntainen paikalliskamppailu Raision Loimua vastaan. Kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista on mennyt Loimulle 3-2. Muutenkin Loimu on ollut kautta historian Hurrikaanille haastava vastustaja. Joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan 28 kertaa, joista Loimu on voittanut 17 ottelua ja Hurrikaani 11. Otteluista peräti yhdeksän on venynyt viidenteen erään saakka. Niissä Loimu on ollut jopa suvereeni. Se on voittanut kuusi viisieräistä kamppailua.

Loimu saapuu Loimaalle uuden päävalmentajansa johdolla. Ismo Tuominen siirrettiin vastuuvalmentajan pallilta apuvalmentajaksi ja tilalle tuli serbialainen 54-vuotias Dragan Mihailovic. Mihailovicin ensimmäinen ottelu uudessa kotihallissa perjantaina sujui voitokkaasti kun Loimun onnistui kukistamaan Team Lakkapään. Miten joukkue piristyy valmentajanvaihdoksesta, näkyy paremmin sunnuntaina Loimaalla. Nyt joukkueella ja sen uudella päävalmentajalla on menossa vielä kuherruskuukausi.

Loimua tälläkin kaudella on kannatellut kapteeni Ossi Rumpunen. Vuodesta toiseen Rumpunen jaksaa taistella kasvattajaseurassaan vaikka ottajia olisi ympäri Suomen. Rumpusen peli on täynnä taistelua ja seurauskollisuutta, mutta kirkkaimmat mitalit ovat toistaiseksi kiertäneen nuorempaa Rumpusta kaukaa. Jos kotimaisessa liigassa soisi kirkkaimman mitalin jollekin, yksi vahva ehdokas olisi juuri Loimu- kapteeni. Sunnuntaina Loimaalla tullaan jälleen näkemään, miten nuori kapteeni kannattelee joukkueettaan harteillaan. Kahdessa aikaisemmassa joukkueiden kohtaamisessa Rumpunen on saldonnut yhteensä 38 pistettä, 3 ässää ja yhden torjunnan. Kotijoukkueen päävalmentajalla Lauri Rantasen on syytä keksiä jotain temppuja Rumpusen varalle. Muuten Loimu saattaa ottaa kauden kolmannen ja viimeisen voiton Hurrikaanista.

Hurrikaanin peli on kehittynyt tammikuun lopusta saakka. Joukkue on parantanut entisestään torjuntapelaamista, mutta sen lisäksi Hurrikaani on alkanut puolustamaan ja kaivamaan palloja peliin ennennäkemättömällä kiimalla. Tämä on uutta Hurrikaania. Tästä isoin kiitos kuuluu Rantaselle. Rantanen on osannut luokanopettajana käsitellä joukkuetta oikealla tavalla ja myös motivointi on ollut toimivaa. Joukkueen parantuneen pelin ruumiillistuma on Matti Oivanen. Oivanen on viidessä viimeisessä ottelussa tehnyt pahaa jälkeä: 69pistettä, 28torjuntaa ja 9ässää. Oivasen kanssa verkolla elefanttitorjuntaduon muodostaa aina sympaattinen Kosti Shumov. Shumov on napannut viiteen viimeiseen otteluun 13 torjuntaa ja kaksikko muodostaa tällä hetkellä Mestaruusliigan kovimman tiiliseinän.

Runkosarjan kolmanteen ja viimeiseen kohtaamiseen lähtevät molemmat joukkueet terveenä. Ottelusta muodostunee tutun tiukka ja kiihkeä taistelu sarjapisteistä. Otteluun tuo lisäarvoa Silja Line- konsernin lanseeraama ”Silja Malja”- kilpailu. Kisan voittaa joukkueista se, kumpi joukkueista on kerännyt kauden kolmesta kohtaamisesta enemmän pisteitä. Loimulla on etulyöntiasema kun sillä on koossa neljä pistettä ja Hurrikaanilla kaksi. Jotta Hurrikaani pääsisi Silja Linen tarjoamalle risteilylle kauden jälkeen, on sen sunnuntaina voitettava 3-0 tai 3-1.

-Hurrikaani tiedotus/ Valteri-