Valepa2 – Hurrikaani 0-3 (14-25,15-25,20-25)

Keskiviikkona Hurrikaani- Loimaa palasi entisaikojen ”lentopallopalatsiin” Sastamalaan ja Sylvään koululle. Sylvää on Hurrikaanin historiassa ollut aina painajaismainen paikka pelata. Historia ei tunne juurikaan menestyksekästä pelireissua Sylväälle. Nyt ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja loimaalaiset onnistuivat hakemaan voiton Suomen cupissa Valepan ykkössarjajoukkueesta.

Tasoero tiedettiin jo ennen ottelua isoksi, joten Jussi Heino lähti otteluun muutetulla kokoonpanolla. Hirmuvireinen Antti Ropponen sai tehdä tilaa Tino Vuorelle (15pist.hyök%59) ja viime viikonloppuna juniorien PM- kisamestari Santeri Välimaa aloitti passarina. Kun Valepan ykkössarjajoukkueen hyökkäysprosentti pysyi 30% lukemissa ja Hurrikaani mätti palloa kenttään lähes 55% tehoilla, repesi ottelu loimaalaisten hyväksi avauspallosta alkaen. Vuoren hakkuripelaaminen oli tehokasta ja keskipelaajat Henrik Porkka-Mikko Suomalainen napsivat kaikkiaan seitsemän torjuntaa, mitkä osaltaan edesauttoivat selviin erävoittoihin.

Hurrikaanista sivussa olivat toipilaat Eemeli Kouki ja Karri Kutinlahti, sekä lukion lentopalloturnauksessa nilkkansa pyöräyttänyt Lauri Vanhanen.

Hurrikaani jatkaa Suomen cupissa välieriin, jossa vastaan asettuu Savo Volley. Toisessa välieräparissa kohtaavat Valepa ja Karelian Hurmos.

-HurrikaaniMedia-