Hurrikaani- Loimaa joutui pelaajakaupoille, kun keskipelaaja Nuutti Niinivaara loukkaantui, ja miehen koko kausi on ohi. Vahvan syyskauden pelannut Niinivaara oli yhdessä Miika Haapaniemen kanssa Mestaruusliigan tehokkain keskipelaajakaksikko, joten uuden pelaajan etsintä asetti melkoisen laatuvaatimuksen. Olli Kuoksan johdolla pidetty etsintä tuotti lopulta toivotun tuloksen ja Niinivaaran korvaa Daenan Gyimah. Gyimah on Kanadan maajoukkuepelaaja, joka on viime vuoden pitänyt lentopallosta välivuotta. – Saimme kaverista hyvät tiedot ja suositukset. Erityisesti hyökkäyspotentiaali on todella kova, Kuoksa kommentoi uutta pelaajaa. Gyimah saapuu Suomeen tammikuun alussa, ja on heti joukkueen mukana. Hurrikaanin kausi tammikuun alussa kahdella vieraspelillä Kokkolassa ja Kyyjärvellä.

-Pelasin kahdeksan vuotta UCLA:ssa (yhdysvaltalainen yliopisto) ja Kanadan maajoukkueessa. Opiskelun aikana innostuin musiikista, ja tein levytyssopimuksen RedBullin kanssa. Nyt musiikkiurani on siinä vaiheessa, että se mahdollistaa ammattimaisen lentopallonpelaamisen, joten odotan innolla päästä Hurrikaaniin, Gyimah kertoo.

Hurrikaanin valmennus teki paljon taustatöitä Gyimahin sopimuksen eteen, ja joka puolelta sateli positiivista signaalia siitä, että mies on kunnossa ja omaa valtavan potentiaalin. Ensimmäisen kerran kotiyleisön eteen kanadalainen saadaan 13.1 kun TUTO Volley saapuu Loimaalle.

-HurrikaaniMedia-