Lentopalloliiton sääntöryhmä on ottanut kantaa 28.1.2017 pelatussa Vammalan Lentopallon ja Hurrikaani-Loimaan välisessä Suomen cupin välieräottelussa sattuneihin tapahtumiin. Sääntöryhmä on määrännyt Hurrikaani-Loimaan valmentajalle, Lauri Rantaselle tapahtumasta lisärangaistuksena yhden ottelun pelikiellon.

Sääntöryhmä on myös määrännyt Jesse Mäntylän käyttäytymisestä ottelussa seuralle 1000 euron sakon. Mäntylää ei rangaistu ottelussa. Sääntöryhmä on katsonut seuran olevan vastuussa joukkueen jäsenten pelisääntöjen, kilpailusääntöjen ja urheilun eettisten periaatteiden mukaisesta käytöksestä ja sääntöjen noudattamisesta.

Hurrikaani-Loimaan hallitus on saanut sääntöryhmän päätöksestä tiedon 2.2.2017 illalla ja käsitellyt asiaa 3.2.2017 aamulla. Hallitus on päättänyt, että asia on seuran puolesta loppuun käsitelty.

Sakkorangaistuksen koskiessa Hurrikaani-Loimaata (seuraa) eli jäseniä ja kannattajia (koko yhteisöä), heille annetaan mahdollisuus halutessaan osallistua sakon maksamiseen seuraavassa kotiottelussa 11.2. tai maksamalla haluamansa summan Hurrikaanin tilille FI41 5238 0520 0209 29.

Hurrikaani-Loimaan hallitus

Mestaruuliigan tiedote:

http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/rantaselle-yhden-ottelun-toimitsijakielto-hurrikaanille-sakkoja.html